• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Najbardziej absurdalna sytuacja w moim życiu,

Mężczyzna

ckross

Cichy Podglądacz
Nigdy nie przypuszczałbym, że opowiem komukolwiek o sytuacji tak absurdalnej że nawet ciężko ją sobie wymyślić.

Siedziałem w firmowej toalecie. W głowie miałem tylko Oliwkę. Jej uśmiech, sposób, w jaki poprawiała włosy, ten delikatny zapach, który unosił się wokół niej, gdy przechodziła obok mojego biurka. Fantazjowałem o niej od miesięcy, skrycie, bo przecież była koleżanką z pracy. Dziś jednak, samotny w toalecie, pozwoliłem sobie na chwilę zapomnienia. Moja dłoń poruszała się rytmicznie, a ja z każdym ruchem coraz bardziej zatapiałem się w wyobrażeniach o niej.

Nagle usłyszałem trzask otwieranych drzwi. Zamarłem w bezruchu, serce podskoczyło mi do gardła. Zanim zdążyłem cokolwiek zrobić, poczułem ciepło i miękkość. Ale to nie było tylko ciepło i miękkość. To było… inne. Poczułem, jak mój wzwiedziony członek wnika głęboko w coś wilgotnego i ciasnego. Ktoś na mnie usiadł. I to tak, że poczułem go całego wewnątrz.
Uniosłem lekko głowę i zobaczyłem skrawek zwiewnej, kwiecistej sukienki. Sukienki, którą Oliwka miała dziś na sobie.
Zrozumiałem wszystko w ułamku sekundy. Oliwka. To Oliwka na mnie siedzi. Przypadkowo. Nieświadomie. Ale tym razem… to było coś więcej. Byłem w niej.
Czułem jej ciepło, jej ciało otulające mnie ciasno. Była bez majtek. Moje serce waliło jak oszalałe. Byłem w kompletnym szoku, ale jednocześnie ogarnęło mnie dziwne, ekscytujące, wręcz nierealne uczucie. To było tak absurdalne, tak niespodziewane, że przez chwilę nie wiedziałem, co robić. Byłem w Oliwce, mojej potajemnej miłości.

Usłyszałem jej cichy jęk zaskoczenia, a potem szybkie, nerwowe westchnienie. Zrozumiałem, że ona też musiała poczuć, co się stało.
Ciszę przerwał jej szept, ledwo słyszalny, pełen zdumienia, zawstydzenia i chyba też… szoku: „O mój Boże…”.
Wiedziałem, że muszę coś powiedzieć, ale byłem tak oszołomiony, że nie byłem w stanie wydusić z siebie ani słowa. Czułem, jak krew napływa mi do twarzy. To było najbardziej surrealistyczne i jednocześnie najbardziej erotyczne doświadczenie w moim życiu. Siedziałem z Oliwką, moją potajemną miłością, która nieświadomie siedziała na moim wzwiedzionym penisie, a właściwie to byłem w niej, do samego końca. I oboje byliśmy kompletnie sparaliżowani tą sytuacją. Ta chwila zawieszenia, to napięcie między nami, było niemal namacalne.

Postanowiłem delikatnie złapać ją za biodra i unieść, lecz nasze ruchy były niezgrane i znów na mnie opadła. To krótkie uniesienie i ponowne opadnięcie było tak niespodziewanie intensywne, tak pełne nowej, nieznanej im dotąd bliskości, że poczulem silne pragnienie powtórki.
Tym razem to Oliwka, jakby ośmielona tym pierwszym dotykiem, uniosła się i opadła. Robiła to powoli, z wyczuciem, ale z rosnącą pewnością siebie. Każdy jej ruch pogłębiał doznania, a dotyk jej miękkiej ciepłej pupy dopełniał tą rozkosz.
Odchyliłem się lekko, pozwalając jej tyłkowi jeszcze bardziej się wypiąć. Moje dłonie powędrowały na jej pośladki, delikatnie je masując i prowadząc ruchami do przodu i do tyłu, podążając za rytmem Oliwki. Każdy dotyk, każdy ruch, zbliżał ich coraz bardziej do granicy, za którą czekało spełnienie.
Napięcie rosło z każdą chwilą. Czułem, że jestem już blisko szczytu. Wtedy, w tym kulminacyjnym momencie, wstałem, trzymając Oliwkę blisko siebie. W stojacej pozycji, z jej wypiętym tyłkiem, skończyłem na nim.
Ciepły strumień spłynął po jej pośladkach i udach. Oliwka, usiadła na toalecie i zaczęła oddawać mocz. Odwrocilem sie w jej stronę. Z niezwykłą delikatnością i skupieniem, pochyliła się i zaczęła lizać resztki nasienia. Każdy ruch jej języka był pełen czułości i… pożądania. W końcu, zebrała całe nasienie i je połknęła.

Tak oto zakończyła sie najbardziej absurdalna sytuacja w moim życiu.

Ps. Tak się składa że jest ze mną Oliwka i, jesli chcecie, to chętnie opowie jak to było z jej perspektywy.