• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nagość w domu. Jak u was jest z nagością?

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Podrywacz
Lubie nagość, chociaż modelem nie jeestem. Z moja kobietą często po mieszkaniu chodzimy nago. Libie jak wtedy spoglada na moje doły😀

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
A ja byłem i nie lubilem... polubilem poza studio, aczkolwiek jednemu zaufanemu regularnemu znajomemu foto profesjonalnemu lubię pozować nago. Tylko wolałbym fotografa, ktory bardziej zmyslowo mnie uchwyci, mniej duchowo cimicirymciowo

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
W rodzinnym domu czy otoczeniu nigdy. Co najwyżej ktoś przemknął w bieliźnie, czy po prostu spędzało się czas w strojach kąpielowych.

Za to już "na własnym" pełna nagość, obecna partnerka też już do tego przywykła i jak tylko jest jej wystarczająco ciepło, to nie ma z tym problemu, aby dołączyć do mnie, choć najczęściej jest to układ CFNM.

Mężczyzna

Nietykalny

Cichy Podglądacz
Jak mieszkałem sam, to spałem i chodziłem już wieczorem na waleta. Jest to mega wygodne i nie krępuje podczas odpoczynku.

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
W rodzinnym domu - nie. Teraz - nie tyle co chodzenie po domu, ale sen - tylko i wyłącznie nago. I to praktycznie nie ma znaczenia gdzie, czy u rodziny, czy w hotelu itp. Źle mi się śpi w czymś. Ale jak już nie ma wyjścia to tylko w bokserkach. Natomiast mam wrażanie, że nagość na codzień powoduje, że zaczyna brakować tego czegoś, co pociaga, co się ma podczas seksu. WIęc stąd w trakcie dnia w ubraniu ;)

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
U mnie w domu nagość nie była nigdy na porządku dziennym. Bez histerii, jak ktoś przeleciał do łązienki albo z. Ale totalnie bez napawania się i epatowania xD raczej kazdy zamyka drzwi i sie zakrywa.

Jednakże:

ojca widziałem nago w kąpieli, jako mały chłopaczek. Bo kąpiel razem xD jak to bywa. Pamiętam, że był to pierwszy kutas, jakiego widziałem - i jak wyglądał dokladnie - taka długa (zwis, nie wzwod), dosyc gruba pomarszczona na calej skorce fujara. I ja sobie wtedy pomyslalem: o jejku, to ja kiedys tez mogę miec takiego dużego? Co ciekawe, tata ponoc miewal kompleksy na tym punkcie (nieslusznie) xD A mnie faktycznie urósł i to porzadnie, choc jestem typem grower.

Ojciec też pomagał mi czasami - aż do 10 roku zycia, wyobraxcie sobie :0 - myc ptaszka, ale pamietam jeden z ostatnich razow, nieprzyjemny, nad morzem: byl tylko prysznic i sciagnąwszy mi skorkę, skierował mocny strumien prysznica na główkę odslonieta, bolało.
Nie było to dla mnie nigdy podniecające, po prsotu normalne.

Mama? Widziałem ją raz jako dziecko rownież z gołymi piersiami. Przypomniały mi pyszczek muminka xD i spodobały mi się, ale też lekko zaniepokoily. Miałem taki wlasnie stosunek do kobiecych dużych piersi.

Siostra? to juz raczej aktualnie, nawet niedawno - nieraz, nocując pod jednym dachem, jako że preferuje ona koszule nocne, zdarzało mi się zobaczyc jej wielki tyłek nago. Lekki cringe, ale zarazem - muszę jej oddać - ruchable xD