• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nagość / Publiczny seks - przyłapaliście kogoś?

Mężczyzna

Kynamite00

Cichy Podglądacz
Cześć,
Tym razem temat od innej strony, nie jako uczestnika, a przypadkowego widza. :)

Czy zdarzyło się Wam przyłapać kogoś w miejscu publicznym nago lub parę w akcji? Jeżeli tak, to gdzie to było, zostaliście zauważeni czy obserwowaliście bez wykrycia? ;)

Ja pamiętam dwie takie sytuacje. Pierwsza to plaża w Gdańsku, wyjątkowo ciepły wiosenny dzień około 9 rano i dwie bardzo zgrabne dziewczyny które odważyły się rozebrać do naga i kąpać w morzu. Najlepsze było to, że zrobiły to w miejscu gdzie przechodzili ludzie i potencjalnie mogło zauważyć je całkiem sporo osób mimo wczesnej pory.
Druga - grupa dziewczyn przyjechała limuzyną pod klub aby poimprezować na wieczorze panieńskim, ostatnia dziewczyna okazała się odważna na tyle aby przed maską pokazać coś więcej kierowcy - podciągnęła sukienkę, zsunęła stringi i pomachała tak tyłeczkiem kierowcy. Niby nic i trwało krotko, ale też było dość elektryzującym widokiem...

Podzielcie się swoimi historiami.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Niejednokrotnie, głównie na dyskotekach i okolicach dyskotek, zdarzyło się też na prywatnych imprezkach.
Nie przypominam sobie żeby ktoś był zbytnio speszony :)

Mężczyzna

jebaka44

Seks Praktykant
Osobiście widziałem z 3 pary ale nie chciałem im przeszkadzać,z tego jedna u mnie pod domem późny wieczorem na masce auta.
A przyłapany to raz na imprezie nieźle zakrapianej partnerka nie wytrzymała i się dosał przy wszystkich.

Mężczyzna

Daro Dario

Seks Praktykant
Kogis tylko na masturbacji i robieniu loda.Mnie na seksie z partnerka kilkakrotnie ,nigdy nie specjalnie poprostu nas nachodzila ochota. Polanka golusiency w trakcie gdy podnoszac glowe zauwazylem przygladajaca sie kobiete,stracila sie p tym jak doszedlem.Partrce nie powiedzialem,a ja mialem niesamowity spust podniecila mnie ta sytuacja. Druga byla identyczna lecz facet wyszedl zza krzakow jak skonczylismy nie wiem czy podgladal.I taka wisienka na torcie nad woda poszlismy sie przebrac i co..... zaczelo sie lodzik , wypieta dupka i spuscik norma.Z Ta roznica ze w krzaczorach sikala kuzynka nikt by nie wiedzial gdyby nie to ze jakis czas pozniej powied-iala mi co widziala ,fakt iskrzylo miedzy nami bylo nawet jakies ukradkowe pojedyncze buzi lecz wtedy puscily hamulce i znow wypieta dupka tyle ze w ustach bylem po wszystkim a nie przed.

Kobieta

Magnolia

Cichy Podglądacz
Po imprezie urodzinowej u mojej przyjaciółki spałam u niej i w nocy usłyszałam jak uprawia seks ze swoim chłopakiem. Co prawda nic nie widziałam ale te odgłosy bardzo mnie podnieciły i to jak sobie wyobrażałam ich razem. Masowałam się po cipce i jak ona mu mówiła, że zaraz dojdzie to ja też miałam orgazm. Nigdy jej o tym nie powiedziałam.

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
Ja kiedyś biegnąc przez las z kolegą , nawet dużą ścieżką natrafiliśmy na kochającą się na niej parę, byli tak sobą zajęci, że jak byliśmy przed nimi to dopiero nas zauważyli ale bylo za późno , tylko ich ominęliśmy i pobiegliśmy dalej a oni zaczęli się śmiać.