• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nagie sytuacje

Mężczyzna

amatorseksu

Nowicjusz
Opowiadajcie jakie mieliście nagie sytuacje, kiedy pierwszy raz widzieliście kogoś nago np. jakieś zabawy z kolegami, koleżankami albo podglądanie kogoś .
Ja jak byłem w 3 klasie bawiliśmy się z koleżanką w doktora, dotykanie się, chociaż nie mieliśmy pojęcia co robimy, taka ciekawość :)

Mężczyzna

Twardy2024

Cichy Podglądacz
Chyba oboje, ale podczas dzielenia się opłatkiem dostałem takiego soczystego buziaka i trochę zbyt mocno mnie przytuliła

Mężczyzna

Twardy2024

Cichy Podglądacz
Pewnie nie było warunków.
Niestety nie było warunków. Dosłownie przed chwilą, widziałem ją nago i mam wrażenie że zrobiła to specjalnie, bo widziała mnie przez okno ak palę na podwórku szluga, poszła do łazienki i wyszła z niej kompletnie nago, popatrzyła się w okno czy jestem, uśmiechnęła się i poszła do sypialni. Aż nie wiem co o tym myśleć