Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Uwielbiam jak facet zajmuje się moim nadgarstkiem.
Wystarczy, że zacznie go ugniatać palcem. Najlepsze jest to, że może to robić w dowolnej sytuacji, przy znajomych, rodzicach, dzieciach... a po chwili muszę wyjść
Do tego podgryzanie nadgarstków w czasie seksu.
Uwielbiam trzymać kobietę za nadgarstki.
To daje poczucie jej subtelnego zniewolenia i czyni bezbronna a jednocześnie manipulowanie ciałem przed. A w trakcie to już.......odlot.
I oczywiście sporadyczne całowanie.
Przyparta do ściany, jej ręce uniesione w górę i.......trzymane za nadgarstki.
Jest w Tobie więcej elementów sexu?? Tzn lubisz pończochy szpilki wiele odcieni erotycznego zachowania. Mam na myśli to że jak patrzysz jak się poruszasz jak pijesz z kubka jak zakładasz pończochę wszystko może być bardzo sexy dostrzegasz w sobie więcej takich elementów??
Jest w Tobie więcej elementów sexu?? Tzn lubisz pończochy szpilki wiele odcieni erotycznego zachowania. Mam na myśli to że jak patrzysz jak się poruszasz jak pijesz z kubka jak zakładasz pończochę wszystko może być bardzo sexy dostrzegasz w sobie więcej takich elementów??
Mój facet ma na tyle silne dłonie, że jest w stanie skutecznie mnie unieruchomić.
Wiązania nie próbowałam. Nie jestem gażdżeciarą ale gdyby to zrobił spontanicznie biorąc to co mu w ręce wpadnie to... chętnie
Mój facet ma na tyle silne dłonie, że jest w stanie skutecznie mnie unieruchomić.
Wiązania nie próbowałam. Nie jestem gażdżeciarą ale gdyby to zrobił spontanicznie biorąc to co mu w ręce wpadnie to... chętnie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.