Było to w sobotnią noc około godziny 24.Robiłem obchodów targowiska pracuję jako ochroniarz.Pod bramką stoi młoda piękna dziewczyna lat około 19-20.Woła mnie,podchodzę a ona pyta mnie- mam do pana wielką prośbę czy nie mogła bym posiedzieć u Pana bo ostatni autobus mi uciekł a boję się sama siedzieć na przystanku.mówię ok weszła zrobiłem jej herbatę pytam-a gdzie jedziesz? była z koleżanką na imprezie pokłóciły się i wyszła a trafić już tam nie może bo pierwszy raz tam była.Siedzimy rozmawiamy dziewczyna pyta się mnie- jak mogę się odwdzięczyć panu? Odpowiadam oj tam zadaje mi pytanie- podobam się panu mówię jesteś bardzo śliczna.Ona wstaje podchodzi do mnie klęka przede mną rozpina mi rozporek patrząc mi w oczy wyciąga mi ptaszka i zaczyna nadawać bierze do buzi ssa liże po minucie wstaje ściąga spodnie majteczki kładzie się na biurku rozchyla nóżki ja długo nie czekając wkładam w jej ciasną mokrą cipkę ona stęka jęczy po chwili mówi spuść mi się do dupki ,wstajemy ona kładzie się brzuszkiem na krześle wypina dupkę ja delikatnie wkładam jej było cudownie.....