Jest wyjątkowa, to prawdaJakaś wyjątkowa, reszta jest wściekła, jak wyczytałem na SF![]()
Jest wyjątkowa, to prawdaJakaś wyjątkowa, reszta jest wściekła, jak wyczytałem na SF![]()
WszędzieNa jakie części ciała lubicie jak się facet wam spuszcza?
DokładnieNajbardziej lubię final w ustach, cipce lub tyłku.
Ale na pośladki i piersi też chętnie :]
I to wszystko za jednym razem???na stopy w pończochach, na piersi, na twarz lub do ust
DokładnieZależy od nastroju, humoru, momentu w miesiącu. Generalnie lubie i we mnie i na mnie
![]()
A cycuszki? Nie lubisz?Usta, w środku, między pośladki![]()
Nie sądzę, żeby zapomniała, chyba wie co piszeA cycuszki? Nie lubisz?
A może zaraz napisze no tak zapomnialam...Nie sądzę, żeby zapomniała, chyba wie co pisze![]()
Kończenie w tyłku ma w sobie coś zarówno niegrzecznego jak i magicznegoNajlepiej w tyłku jak kończy. Nie cierpię finału w ustach tylko, reszta ciała może być
Z powodu smaku, konsystencji, jednego i drugiego?Nie cierpię finału w ustach
Dobre pytanie zadałeś. Nie mam problemu z finałem w... no właśnie, gdzie. W ustach i na samym języku mam, w gardle już nie. Zapewne chodzi tu o kubki smakowe, które w różnych miejscach, jeżeli chodzi o odbiór konkretnego smaku, są rozmieszczone na języku. Gardło jest ich pozbawione i dlatego smak nasienia nie ma już znaczenie. Pewnie wszyscy lub znaczna większość wie, że różne smaki zależą nie tylko od różnych mężczyzn, ale głównie od ich diety, palenia lub nie, od wypitego lub nie alkoholu i wielu jeszcze czynników. Dlatego nie da rady powiedzieć, że od danego mężczyzny zawsze smakuje, a od innego już nie.Z powodu smaku, konsystencji, jednego i drugiego?
Brałaś/eś/os/iście kiedyś pod uwagę wstać z kolan i bzyknąć się? Już nie piszę, że koniecznie w standardzie, ale może hiszpan, albo anal chociaż, hmm?Wiadomo że tylko w ustach
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Jakie są ciekawe fakty o Was? | Poza tematem | 6 | |
J | Jakie macie fantazje Bi? | Fantazje erotyczne | 29 | |
![]() |
Jakie dziwne dźwięki wydają mężczyźni w trakcie kopulacji | Seks | 21 | |
R | Jakie kanały na youtube polecacie | Poza tematem | 0 | |
F | Jakie prezerwatywy na pierwszy raz? | Antykoncepcja | 8 |