Co sądzicie o dzieleniu się Żoną z innym mężczyzną?
A co z piękną ideą dzielenia się z innymijestem na nie, i na szczęście żaden facet nie chciał się mną dzielić
w tym temacie brak podzielności uwagi, jak facet jest dobry, zajmie mnie na tyle, że zapomniałabym o tym drugimA co z piękną ideą dzielenia się z innymi
To proponował bym użyć jakiś zabawek żeby spróbować spełnić jej fantazje zanim ona weźmie sprawy w swoje ręceBardziej chodzi tu o podwójną penetracje .
Jakby mój mąż mi kazał to bym się zgodziłaCo sądzicie o dzieleniu się Żoną z innym mężczyzną?
Jak to kazał? Co tam za ciekawy układ macieJakby mój mąż mi kazał to bym się zgodziła
Mi się podoba lubię jak mężczyzna decydujeJak to kazał? Co tam za ciekawy układ macie
Podoba mi się, że podoba Ci sięMi się podoba lubię jak mężczyzna decyduje
Cieszę sięPodoba mi się, że podoba Ci się
U mnie przygoda z trójkątem/ podwójną penetracją zaczęłaś się z moją ex dziewczyną, Spodobało mi się to i podnieca cały czas z moją obecną kobietą po czterech latach w związku też doszliśmy do etapu seksu na dwa baty obciągania kilku kutasów ale jak na razie są to fantazje które Podejrzewam że w końcu uda nam się spełnićCo sądzicie o dzieleniu się Żoną z innym mężczyzną?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Na dwa baty | Seks | 0 | ||
L | Kolacja na dwa baty | Opowiadania erotyczne | 2 | |
P | Idealna dziewczyna na dwa baty | Fetysze i perwersje | 6 | |
Opowiadanie erotyczne: dwa penisy, jedne usta | Opowiadania erotyczne | 1 |