Z tym pokazywaniem to wiesz jak to kobiety odbierają, oficjalnie mówią, że pokazujemy, bo nam tylko jedno w głowie i że one są wszystkie porządne, jeśli tak to czemu się pier... na lewo i prawo? bo nie oficjalnie, czyli na tak na prawdę to by chciały wszystkim obciągnąć, tylko się oficjalnie żadna nie przyzna.Wielu facetów pokazuje tu swoje orły w czym widzisz problem.
Co do profesjonalistki to umów sie na godzine i zapytaj na samym początku o wszystko. Ona nie jedno widziała. I nie bój sie powiedzieć że ty jeszcze nigdy. Nie takich orłów miała. Zrozumie
Co do profesjonalistki, to wiesz ja już byłem 2 razy tylko na lodziku, więc mojego już widziała i jej mówiłem, że nigdy nie robiłem tego klasycznie i przy następnym razie chciałem się o te sprawy zapytać tylko tego dnia co mogłem być to nie przyjmowała, miała wolne, to sobie za `ten czas kiedy będę być u niej, mówię sobie podpytam tutaj aby nie wyjść na laika w tych sprawach chociaż w teorii aby coś wiedzieć, no wiesz odrobić pracę domową, przygotować się aby wiedzą zabłysnąć.
Dzięki za info, że dużo lubrykantu trzeba