• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Na co zwrócić uwagę podczas pierwszego razu klasycznie.

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Wielu facetów pokazuje tu swoje orły w czym widzisz problem.
Co do profesjonalistki to umów sie na godzine i zapytaj na samym początku o wszystko. Ona nie jedno widziała. I nie bój sie powiedzieć że ty jeszcze nigdy. Nie takich orłów miała. Zrozumie
Z tym pokazywaniem to wiesz jak to kobiety odbierają, oficjalnie mówią, że pokazujemy, bo nam tylko jedno w głowie i że one są wszystkie porządne, jeśli tak to czemu się pier... na lewo i prawo? bo nie oficjalnie, czyli na tak na prawdę to by chciały wszystkim obciągnąć, tylko się oficjalnie żadna nie przyzna.

Co do profesjonalistki, to wiesz ja już byłem 2 razy tylko na lodziku, więc mojego już widziała i jej mówiłem, że nigdy nie robiłem tego klasycznie i przy następnym razie chciałem się o te sprawy zapytać tylko tego dnia co mogłem być to nie przyjmowała, miała wolne, to sobie za `ten czas kiedy będę być u niej, mówię sobie podpytam tutaj aby nie wyjść na laika w tych sprawach chociaż w teorii aby coś wiedzieć, no wiesz odrobić pracę domową, przygotować się aby wiedzą zabłysnąć.

Dzięki za info, że dużo lubrykantu trzeba :)

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
E no fotki nie bardzo umiem tutaj wstawiać, ale wymiary podać mogę, bo z ciekawości kiedyś mierzyłem: długość 20 cm, obwód 13,5 cm.

Znaczy powiem tak, już ta Pani mojego 2 razy widziała w gotowości, więc chyba wielkość by znaczenia nie miała, skoro by się podjęła mnie obsłużyć w gumce klasycznie, bo się mnie pytała czy lubię klasyczny seks, ale nie znam się, tylko przypuszczam.
Kurde, jak to się dzieje, że niemal każdy, co kiedyś z ciekawości mierzył ma 20 cm penisa?

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
No ja co nieco zmieniłem, bo ja już po pierwszym razie z pewną Panią i co najciekawsze bez lubrykantu, (ona go nie stosuję z klientami, więc zaufałem w końcu to fachowiec) pomimo że mi powiedziała, że mam dużego i pomimo że mojemu było w niej trochę ciasno, to się udało, gumka nie pękła :)

Mężczyzna

łukowianin40

Nowicjusz
Czyli niedoświadczony jak ja
Każdy kiedyś to przechodził. Też tak miałem. Teraz to się wydaje takie zabawne ale ta niepewność dodawała pikanterii. Teraz gdy słyszę taka deklarację od kobiety to jest mi miło. Myślę sobie wtedy, jak Ja bym chciał być potraktowany przez kobietę, gdy byłem w takiej sytuacji czyli miło ciepło ze zrozumieniem i uwagą

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
jeśli tak to czemu się pier... na lewo i prawo? bo nie oficjalnie, czyli na tak na prawdę to by chciały wszystkim obciągnąć, tylko się oficjalnie żadna nie przyzna.
Źródło?
IDzD, zgadza się?
Tobie się naprawdę wydaje, że popularne laski z Tindera są reprezentatywną dla ogółu społeczeństwa grupą?

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Każdy kiedyś to przechodził. Też tak miałem. Teraz to się wydaje takie zabawne ale ta niepewność dodawała pikanterii. Teraz gdy słyszę taka deklarację od kobiety to jest mi miło. Myślę sobie wtedy, jak Ja bym chciał być potraktowany przez kobietę, gdy byłem w takiej sytuacji czyli miło ciepło ze zrozumieniem i uwagą
O panie a gdzie takie są? Marzenie ściętej głowy. Jeśli chodzi o dziewice to znam taką jedną... dziewicę orleańską.

A tak na poważnie, to nic nie mam do jednych ani do drugich, ale fakt faktem, że same z wyboru są dziewicami, mam siostrę rok starszą ode mnie i jeszcze tego nie robiła z nikim, bo nie ma potrzeby, pomimo, że szuka chłopaka i się niby miała umówić niby z chłopakiem myślącym, że jest dziewczyną, bo ogólnie ma (tak twierdzi) ,ale takiego tylko takiego na wspólne wyjścia do kina itp. i nic więcej, jak to mówi bierze tylko zalety a minusów w ogóle nie. Tak też można wszystko jest możliwe w obecnych to czemu nie to. Mało mnie co może zaskoczyć.

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Twoja starsza siostra, dziewica, umówiła się z niby chłopakiem myślącym, że jest dziewczyną? Przepraszam ale czy ja właśnie czytam scenariusz jakiejś ukrytej prawdy?