• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Na budowie.

Mężczyzna

Adamus33

Cichy Podglądacz
Witajcie. Jest to moje pierwsze opowiadanie tutaj I dodam że jest oparte na prawdziwych wydarzeniach.

Dziewiętnastoletni Aleksander z małej wsi z niewielkim doświadczeniem erotycznym (ale nie prawiczek), nieśmiały, lekko zalękniony w stosunku do kobiet wybrał się wraz ze znajomymi na wiejską zabawę gdzie zimne piwko w upalną noc wchodziło w gardło epicko. Aleksandrowi złocisty napój zaszumiał w głowie gdy obserwował siedzącą w aucie dziewczynę która "cieszy się " opinią największej puszczalskiej w okolicy więc poprostu zbiżył się do niej I jej towarzystwa stojącego wokół samochodu. Dziewczyna spytała go: masz zapalniczkę ? Bo mam ochotę na papieroska.
Aleksander dał ją jej potem sam zapalił a dziewczyna zaprosiła go na tylne siedzenie. Dziewczyna widząc lekką nieśmiałość u Olka przedstawiła się jako Monika I powiedziała mu że widuje go od czasu do czasu i że ma piękne oczy a Olek podbudowany I ośmielony komplementem odparł: Ty również I to nie tylko oczy...
Monika: Chodźmy stąd bo za dużo ludzi tutaj.
Oboje pod wpływem %%% spacerowali przez wieś gdzie znaleźli opuszczony, niedokończony budynek a tam ich usta połączyły się najpierw nieśmiało, chaotycznie po to by za chwilę całowali się z pełną mocą. Dłonie Moniki zaczeły masować krocze Olka łapczywie a ten zacisnął MOCNO ręce na pośladkach Moniki która poszła krok dalej I wyjeła Olkowi penisa z rozporka spodni by się do niego porządnie dobrać masując go dłońmi by po chwili kleknąć przed chłopakiem I wziąść cały łepek do buzi. Język Moniki pracował zgrabnie omiatając czubek penisa dookoła coraz intensywniej a głowa dziewczyny energicznie posuwała ustami penisa Olka ruchami przòd - tył... Olek czerpał rozkosz ale zachciał więcej więc chwycił głowę dziewczyny i wepchnął jej całego kutasa od razu po same gardło... Gdy dziewczynie zaczęło brakować powietrza zaczął baaardzo szybko posuwać ją w usta niczym niewyżyty byk, pokazując swoją rządzę. Odgłosy tego oralu odbijają się od ścian... Olek znów nabija głowę Moniki na kutasa mocno, by wszedł cały I trzyma tak przez chwilę... Ona wstaję z kolan a Olek ściąga jej czarne stringi spod miniówki, ona ochoczo odwraca się tyłem do niego, Olek wymierza jej perfidnego liścia w prawy pośladek a potem w lewy I tak kilka razy na przemian aż dupa Moniki robi się bordowa... Wtedy Olek wbija penisa w cipę wypiętej dziewczyny by chwilę potem złapać ją w biodrach I zacząć powoli ale zdecydowanie ruszać biodrami... Po kilku minutach Olek chwyta dość mocno włosy Moniki I ciągnie jej głowę do tyłu a następnie gwałtownie przyspiesza ruchy bioder piepsząc Monike jak pies suke... Odgłosy odbijających się jąder roznoszą się wszędzie... Każda minuta szybkiego I zwierzęcego rżnięcia wzmaga jęki Moniki a te słychać w całym budynku... Jeszcze trochę, jeszcze chwila I nadejdzie finał ... Olek syczy przez zęby "jesteś moją suką" .. Monika zaczyna wydawać z siebie jęk ekstazy... Szczyt już jest... Jej głowa wisi zmęczona mocno w dół ale Olek odwraca ją twarza do siebie I wpycha penisa do jej ust by znów szarżować jak przedtem w jej cipie I spuszczając wszystko co się w nim nagromadziło ... I jak? Podobało się?

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Weszłam tu zwabiona nickiem @Indragor, ale okazało się, że to nie jego opowiadanie. No cóż.
W rozmowie dwojga ludzi wysłanie tego, jako fantazja, ma sens. Ale opowiadaniem bym tego jeszcze nie nazwała.

Kobieta

Guilty Pleasure

Seks Praktykant
Ja wiem, że teraz wszystko jest epickie: mecz, buty, impreza, smartfon, ale o piwku, które w upalną noc epicko wchodzi w gardło, pierwsze słyszę 🤣. To jedyna rzecz w tym "opowiadaniu", która zrobiła na mnie wrażenie. @Adamus33 zrobiłeś mi dzień 😆.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry