• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

muzyka

Status
Zamknięty.

sylwunka

Cichy Podglądacz
Jaka muzyka sie najbardziej nadaje do striptizu? najlepiej podajcie jakies tytuly seksownych piosenek bo sama nic nie moge wybrac ;]

kasiulla

Biegły Uwodziciel
Niektóre piosenki z soundracka do "chicago" moim zdaniem mogłyby być fajnym tłem do striptizu :D

też w sumie zależy, jaki to ma być striptiz.. czy:
a) gorący, na maxa seksowny, rozbieranie się z obcisłej sukienki itp
b) delikatny, romantyczny, w przewiewnych haleczkach i koszulkach... itp.
c) najzwyklejszy w świecie, z dżinsów i t-shirta ;)

I wtedy możemy dobraż muzyczkę.
I jaki cel ma striptiz;)? Rozpalenie faceta do czerwoności i namiętny seks czy np. stworzenie romantycznej atmosfery i seksu pełnego romantyzmu..?

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Plz - nadawajcie tematom odpowiednią nazwę, bo prawdę mówiąc wchodząc do tego tematu miałem zrobić ostrą zjebę, że po raz drugi jest już temat o muzyce podczas seksu a tu lol, bo to temat o muzyce podczas striptizu.

Ale i tak co moje to powiem i zrugam równo: nadawać do cholery jasnej nazwy tematów odpowiednie! Niedługo sam zacznę pisać temat kupa a będę pisał o siku.

kasiulla

Biegły Uwodziciel
no to co ppwiesz na soundtrack z musicalu 'chicago'?
kiedyś z koleżanką sobie striptizowałyśmy przy tym :D i było fajowo!

Yossarian

Biegły Uwodziciel
A czy nie niejlepiej byloby porozmawiac o tej muzie z druga polowa? Wszak cala sztuka sie odbywa dla niej :wink: Ja mam fajnie, bo sluchamy z dziewczyna w zasadzie tej samej muzyki, wiec mi sie raczej spodoba to co ona pusci :)

Traumatic

Cichy Podglądacz
Lemongrass - Comme Toujours
Ludvig & Stelar - Signal [Ambient Mix]
Demon vs Heartbreaker - You Are My High... ta piosenka stworzona do pocalunkow
Enigma - Voyageur
Fluke - Zion

Wszystkie goraco polecam

sylwunka

Cichy Podglądacz
hmmm w sumie ja tez slucham z nim podobnej muzyczki ale nigdy jakos nie gadalismy na temat jaka muzyczka jest wedlug niego seksowna :D bo nie wiem czy ta ktora ja wstepnie wybralam to mu sie podobac bedzie :p ale jak spytalam go o pomysly na muzyczke to powiedzial zebym sama wybrala bo on i tak nie bedzie sie skupial na muzyczce tylko na mnie :p wiec hmm albo znajde cos fajniejszego albo zostane przy tym co wybralam chyba :p

sylwunka

Cichy Podglądacz
a jak myslicie czy do striptizu moze sie nadawac taka dosyc wolna ale rytmiczna piosenka z gatunku R&B? bo przy tym sie bardzo fajnie taczy :) rusza bioderkami itp ale nie wiem czy sie nadaje :p

gonia

Erotoman
sylwunka napisał:
a jak myslicie czy do striptizu moze sie nadawac taka dosyc wolna ale rytmiczna piosenka z gatunku R&B? bo przy tym sie bardzo fajnie taczy :) rusza bioderkami itp ale nie wiem czy sie nadaje :p
nadaje.. niektore piosenki sa takie rytmiczne :)

sylwunka

Cichy Podglądacz
ooo goniu a moze masz jakies fajne tytulki takich piosenek? bo ja tak myslalam nad jay-s ft. young chris - "nigga please" tylko ze nie wiem czy sie nadaje dla mnie ta piosenka bo ja sie zasugerowalam filmem, w ktorym dziewczyna robila striptiz do tego i wyszla z tego dosc fajna mieszanka ale nadal nie jestem pewna czy ona sie nadaje... :oops:

gonia

Erotoman
hmm no nie wiem zaraz popatzre z teog co mam u siebie :)
fajna jest Lopez piosenki z jakims facetem spiewa ale tytułunie pamietam taka stara dosc :) szkoda ze straciłam wiekszosc piosenek z dysku bo wtedy miałam z czego wybierac...
fajnie by zrobic taki zestawik piosenek bo to nie trwa 3 minutki prawda :)
jakas rytmiczna zeby zaczac i sie troszke poruszac pozniej troszke wolniejsza zeby pokusic :) a na koniec jakas romantyczna hihi :)

moze Eric Prydz hehe :) przy tym mozna troszke sie poruszac :)
ale czesto takie piosenki maja Brutney JLo niom
a jesli chodzi o taka fajna spokojna mm to Backstreet Boys "I need you toonight" ehm az mi sie podstawowka przypomniała prosze sie nie smiac podoba mi sie ta piosenka :)
a moze Cher qrcze jaki to tytuł hmm It's in kiss? cus takiego :) kylie Minoque "Red blooded women" no i jakeis te murzynskie hihi :)
ale kobinuje nie wiem tak wymyslam nio

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry