delta32 napisał:
Szarka, Szanowałam i szanuję swoje ciało." pięknie ale ... dlaczego ? Powiedz co takiego miałaś, że nie wdepnełaś w jakąś smutną historię. Spróbujesz :wink:
Wiem ze wpuszczam cię na "minę"
ale jakos delikatnie mogłabyś coś naskrobać.
Delta 32
Ten uśmiech specjalnie "for ju" tarzaj się, ja uwielbiam tarzanie się w śmiechu
Co do Twojego - dlaczego....
Ano dlatego, że ja ogólnie do życia bardzo poważnie podchodziłam. Zamiast wydawać kasę na papierosy czy alkohol, wolałam wysyłać kasę na Dom Dziecka i tak robiłami robię ale to nie jest odpowiednie forum. Zamiast szaleć na imperazach, szalałam na obozach z dziećmi upośledzonymi lub jako wolontariuszka w hospicjum.
Ja poprostu uważam, że za duzo cierpienia jest na ziemi i za dużo błędów ludzie popełniają aby je powielać. Radość i satysfajcję czerpię w inny sposób i nie potrzebny mi był do tego facet na jedną noc. Ja szukałam miłości i zrozumienia i znalazłam je
Nie chciałam aby moje cialo dotykał mężczyzna, z którym nie widziałam przyszłości. Zakochana byłam, a jakże, naciskali na mnie a jakże, pocałunki były, pieszczoty też ale nie sex.
W moim życiu dużą wagę odgrywa moralność i Bóg i to on przemawia do mnie poprzez swoje przykazania, a ja próbuję i próbowałam się ich trzymać. Sex uważam za coś naturalnego i wierzę, że jeżeli dwoje ludzi żyje w poważnym związku - nie jest grzechem ale nie w chwili, w której kobieta czy facet potrafi spotkać się z kimś na jedną noc...
Mam ciało aby mieć do niego szacunek, dotykać je może mój mąż, kiedyś narzeczony ale nikt inny, po cóż miałby to ktoś robić ? Dla przyjemnośći ? To dla mnie za mało.
Powtarzam u mnie wiąże się to z Bogiem ale również z odpowiedzialnością i moralnością. Wiedziałam, że mając 16 lat chcę się kształcić , a nie martwić się czy zaszłam w ciążę czy nie no i chciałam dziewictwo dać temu, na kogo tak długo czekałam
. I jeszcze jeden dla mnie
BARDZO ważny aspekt, a bardzo rzadko poruszany przez młodych ludzi.
NIGDY nikomu nie ufam i nie mam pewności czy ta osoba jest zdrowa - ja nie rezykuję, dziękuję.