Ooo, zwracam honor źle cię kiedyś oceniłem jak coś przeczytałem o strachu przed miłością. Jesteś w długim związku i były jakieś kwasy, czyli nie jesteście sobie obojętni, łączy was wzajemna więź.
I tu jest ta różnica między tobą, a ta nowoczesna fala dziewczyn, bo kobietą nie potrafię nazwać. Się dałem ostatnio wypuścić i obrałem zły front. Wielkie zdziwienie, bo kobieta ogląda galerie z penisami, jak to możliwe. Też miałem jakieś dziwne rzeczy wbite w głowę. Ty kobieta, naturalnie penis jest stworzony dla ciebie, jako dojrzała osoba z szacunkiem mówisz o tym wprost. A te młodsze o rany, gdzie one nie są dziwkami, mleko spod nosa wytrzyj, szacunku się nauczyć i dopiero się panienko możesz odezwać.
Moje życie seksualne sięgnęło dna, bo oddałem serce komuś kto tylko cipka przypominał kobietę, zaczął od kutasa. Jakie te zasady macie żeby nie czuć szmata na której randce do łóżka ? Nie jesteś taka, czyli jaka łatwa, wystarczy zaczepić na tinderze. Dziwka? Tzn? Nie mylić z panią do towarzystwa, niby zapłacić trzeba, ale całokształt wychodzi na plus, pogada z szacunkiem no i tak bezpieczniej, jeśli chodzi o choroby weneryczne. Imprezy, tindery, ledwo widziany gość. Blebleble jakby się uchowała gdzieś jakas wstydliwa kobieta, wiedząca co to szacunek. Z chęcią się oddam w dobre ręce