• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Moja rogata fantazja

Mężczyzna

takisobieon

Cichy Podglądacz
Wiem, że to się pewno nigdy nie spełni, ale chciałbym mieć za kumpla kochanka mojej żony. Tak, żebyśmy się od czasu do czasu się spotykali na piwo, rozmawiali o zonie. Ba nawet czasem w trójkę jeździli na wakacje.. może nie w wersji czystego cuckold, ale pobyt w jednym hotelu i od czasu do czasu żona znika, a ja dostaję sms od niego.. bardzo pikantnego. Żona wie, że ma zgodę na przyprawienie mi rogów, w łóżku czasem fantazjujemy na ten temat, ale real raczej nie... I tak wszystko to tylko mje fantazje... Takie życie. Jedni nie chcą być rogaczami a nimi zotają, a inni o tym marzą, a nic z tego.. Takie życie..

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
Ja mam podobną fantazję ale nie do końca jest ona rogata, nie fantazjuję o tym że moja dziewczyna lub żona ma kochanka, tylko o tym że jestem takim uległym dodatkiem do związku mojego kolegi i jego dziewczyny, nie wiem w sumie nawet czy to zalicza się do cuckoldu.
Marzy mi się taki trójkąt gdzie kolega i jego dziewczyna mnie dominują, jestem ich posłusznym niewolnikiem, coś w stylu cuckoldu ale nie do końca

Mężczyzna

takisobieon

Cichy Podglądacz
Ja mam podobną fantazję ale nie do końca jest ona rogata, nie fantazjuję o tym że moja dziewczyna lub żona ma kochanka, tylko o tym że jestem takim uległym dodatkiem do związku mojego kolegi i jego dziewczyny, nie wiem w sumie nawet czy to zalicza się do cuckoldu.
Marzy mi się taki trójkąt gdzie kolega i jego dziewczyna mnie dominują, jestem ich posłusznym niewolnikiem, coś w stylu cuckoldu ale nie do końca
super.. powodzenia w jej realizacji

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Realizacja każdej fantazji to proces. Proces na który potrzeba czasu. Sam też się nie spodziewałem,że swoją zrealizuję. Co prawda do mety jeszcze nie dotarłem ale jestem na dobrej drodze. Ta podróż też przyjemna jest 😁

Mężczyzna

takisobieon

Cichy Podglądacz
Realizacja każdej fantazji to proces. Proces na który potrzeba czasu. Sam też się nie spodziewałem,że swoją zrealizuję. Co prawda do mety jeszcze nie dotarłem ale jestem na dobrej drodze. Ta podróż też przyjemna jest 😁
No cóż mogę napisać powodzenia i osiągnięcia celu jaki jest realizacja. Ja ciągle w czarnym lesie

Mężczyzna

takisobieon

Cichy Podglądacz
No to jest już jakiś punkt zaczepienia...podoba się Jej to?
Ona wie, że mnie to podnieca i dlatego włącza się do fantazji.. a nawet robi różne takie trochę perwersyjne rzeczy w stylu8 na przemian obciagnie i calowanie, albo po zwaleniu mi rozsmarowanie sobie spermy na cipce, lub gdy w niej skończę wylizuję ją...

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Ona wie, że mnie to podnieca i dlatego włącza się do fantazji.. a nawet robi różne takie trochę perwersyjne rzeczy w stylu8 na przemian obciagnie i calowanie, albo po zwaleniu mi rozsmarowanie sobie spermy na cipce, lub gdy w niej skończę wylizuję ją...
No to nieźle.Dość otwarta jest. Może kiedyś coś z tego będzie?