Niesamowite są to widoki, my mamy takiego "przyjaciela" ale jest on tylko i wyłącznie przyjacielem do takich spotkań, a.nienwnzyciu prywatnym na codzien jest on zmiennego miasta spotykamy się w.wiadomym celu, a co do np wyjścia do kina czy na piwo, pizzę od tego mamy innych znajomych, po prostu rozgraniczamy naszych znajomych, ... A co do patrzenia jak ten "przyjaciel" rucha partnerkę widoki sa niesamowiteHej wszystkim chcialbym sie was spytać bo moze ktos tez ma taka fantazje lub ją moze spelnil nawet co sądzicie o cuckold temat tabu czy nie? Chcielibyście popatrzeć jak w moim przypadku bym chciał jak przyjaciel rucha wam dziewczyne?
Tu trzeba kroczkami powoli, i moze sie udaOd jakiegoś czasu mam to w głowie. Niestety jest 0% szans, że moja partnerka się zgodzi. Jest otwarta ale nie aż tak.
Na czym polega ta niesamowitość. Patrzenie, jak kobietę, do której chyba coś czułeś jak się żeniłeś posuwa ktoś inny? Jaki to jest rodzaj przyjemności?Mam kumpla, który już kilka razy na moich oczach ruchał moją partnerkę. Przeżycie niesamowite![]()
Priv proszęNa czym polega ta niesamowitość. Patrzenie, jak kobietę, do której chyba coś czułeś jak się żeniłeś posuwa ktoś inny? Jaki to jest rodzaj przyjemności?
Wysłałem Ci wiadomość na priv, a tam cisza. O co więc chodzi?Priv proszę
A co jeżeli np kobieta ma fantazje o seksie z 2 panami lub z kobietą ? Chcę tego spróbować, chce realizować swoje zboczone myśli, co wtedy ? Chyba też może ? Czy nie i tylko faceci mogą ?Na czym polega ta niesamowitość. Patrzenie, jak kobietę, do której chyba coś czułeś jak się żeniłeś posuwa ktoś inny? Jaki to jest rodzaj przyjemności?
Ja się pytam na czym polega przyjemność patrzenia jak Twoją kobietę rucha ktoś inny.A co jeżeli np kobieta ma fantazje o seksie z 2 panami lub z kobietą ? Chcę tego spróbować, chce realizować swoje zboczone myśli, co wtedy ? Chyba też może ? Czy nie i tylko faceci mogą ?
Mi przyjemność sprawia ,że spełniam fantazje partnerki, jeżeli jest jej dobrze, podczas takiej zabawy, to jest to dla mnie przyjemne, nikt jej do tego nie zmusza,Ja się pytam na czym polega przyjemność patrzenia jak Twoją kobietę rucha ktoś inny.
Nie ma szans. DO wielu rzeczy ją przekonałem, ale tu ściana. Może za wiele lat jak ja już nie będę mógłTu trzeba kroczkami powoli, i moze sie uda![]()
My też nie od razu zaczynaliśmy tak że przyszedł jakiś koleś z ulicy i zaczął ruchać partnerkę ...Nie ma szans. DO wielu rzeczy ją przekonałem, ale tu ściana. Może za wiele lat jak ja już nie będę mógł![]()
W sensie Twoją partnerkę?ja pamiętam jak na pewnej prywatce będąc spity zaległem przy stole w błogim śnie a kolega uczestnik biesiady drugim pokoju używał moje szczęście. po zobaczeniu jego akcji zaległem ponownie w błogim śnie.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Moja fantazja. | Fantazje erotyczne | 2 | |
T | Moja rogata fantazja | Fantazje erotyczne | 62 | |
D | Fantazja moja i męża... | Fantazje erotyczne | 18 | |
![]() |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 | |
T | Cała Polska moja fantazja | Ogłoszenia | 0 |