• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Moja dziewczyna

Status
Zamknięty.

ciekawski

Cichy Podglądacz
Witam moja dziewczyna od pewnego bardzo chce zebym wkladal jej wibrator w pochwe i jednoczesnie penisa w usta.. sama do tego prowokuje tak samo jak bardzo lubi kiedy wkladam jej penisa i wibrator jednoczesnie w pochwe. Co o tym sadzic czy sa normalne zachowania ??

no i dobrze, ciesz sie że jest otwarta na eksperymenty i pomysłowa w dziedzinie seksu. i korzystaj z tego, tzn. spełnij jej fantazję i bedzie Wam obydwojgu fajnie, zobaczysz. i w ogóle nie myśl czy to jest normalne czy nie - sprawia Wam to radość, nikogo nie krzywdzicie ani nie razicie - więc jest OK! powodzenia w eksperymentach i koniecznie daj znac jak było:) ja Ci powiem, że kiedyś wsadziłem mojej wibratorek w pupę a sam posuwałem w cipke i było bardzo przyjemnie obydwojgu. czegoś tekiego też możecie spróbować, ja polecam!

Justyna

Podrywacz
Nie masz czym się martwić, wręcz przeciwnie - to dobrze, że dziewczyna nie ma oporów przed tym, aby otwarcie Ci mówić o swoich marzeniach, a w dodatku jeszcze może je zrealizować. Nie są to żadne "nienormalne" zachowania. Każdy z nas ma przecież mniej lub bardziej nietypowe oczekiwania czy pragnienia, tylko nie każdy jest w stanie się do nich przyznać.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry