• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Moja dziewczyna jest bardzo często napalona

Status
Zamknięty.

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Kobieto 75% planety pokryte jest wodą a ty nie umiesz pływać? Musisz się nauczyć jak najszybciej np. w te wakacje. To duża frajda a poza tym zabezpieczenie przed potopem ;p

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
A tam...
Jestem za to mistrzem w udawaniu topielca w wodzie po kolana.. I ta reanimacja... :p Hehe
Jak kiedyś będziecie nad morzem i na plaży zobaczycie wysokiego przystojniaczka, który reanimuje niedużą blondynkę, to będę ja ratowana przez swojego Lubego.. :p
I po co mi umiejętność pływania? :p

mara

Seks Praktykant
Hehe topielec boszzz :))) Wiesz jak fajnie się we 2-ke pływa, zbliża to nawet jeśli chce się kogoś poznać bardziej, nawet bardzo zbliża...

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Kilkanaście razy (może nawet kilkadziesiąt) mój chłopak podejmował próbę nauczenia mnie pływać... Bez skutku :p Ale i to nas zbliżyło... :) Może to dlatego, że śmiech zbliża :D

Status
Zamknięty.