• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Mocno owlosione.

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Nie wiem czy z wiekiem, upodobania kobiet co do fryzur tam na dole się zmieniają - w sensie im starsza tym rzadziej depiluje się na zero. Ale zauważyłem po mojej Żonie, że będąc u progu czterdziestki tym częściej jest tam naturalna. Mając dwadzieścia parę lat praktycznie cały czas była gładziutka. Obecnie, spory zarościk tam gości. Dobrego stopnia, że przez koronkowe majteczki prześwituje ciemna kępka włosków 😎

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
Ja jestem rebeliantką, nigdy w życiu nie pozbyłam się trójkąta. To wspaniała, harmonijna figura, a faceci, którzy ją doceniają okazują się zwykle na miarę złota.
Jest to też mój osobisty sprzeciw przeciwko lansowanemu, jedynie-słusznemu wyglądowi kobiecej cipki w kulturze masowej. Czekam z wypiekami na twarzy, kiedy mainstream stwierdzi, że trójkąty są znowu modne a w Internecie pojawią się usługi doczepiania tam włosów (to dla tych którzy usunęli je laserowo). Plus może ustalą jeszcze, że pompowane usta też są passe i zacznie się pielgrzymka w drugą stronę - do odsysania. Będę wtedy chichotać przez tydzień z uciechy 😅🤣😂

Mężczyzna

Laceytv

Seks Praktykant
tumblr_pcwedqVt4t1vva4cxo1_540.jpg
tumblr_owzho2gHg61sq9yfto1_1280.jpg
tumblr_ozbs0s81Ev1w2wbjwo1_500.jpg
haird123-jpg.1493947

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
żona dała się kolejny raz namówić na niegolenie cipki, pięknie zarasta i zauważyłem czego nie było wcześniej że rosną jej włoski od cipki do pępka, nie ma ich może jakoś dużo ale pięknie to wygląda i bardzo mnie podnieca, tak samo jak podnieca mnie u kobiet mocno owłosiony odbyt z włosami wychodzącymi na pośladki, lubię lizać zarośnięte dziurki

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
Moja żona miała pięknie obrośniętą cipkę, super się pieściło i lizało choć czasami włoski w zębach się zdarzały, Zacząłem ją namawiać na golenie i w końcu dała się namówić a teraz z chęcią bym polizał taką zarośniętą ale ona juz nie chce dopuścić cipki do zarośnięcia. Miałem w pracy koleżankę która nie goliła i to było coś pięknego dotknąć takiego meszku i lizania go. Ale tak czy inaczej podobają mi się cipki ogolone i nie ogolone.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry