• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Mocno owlosione.

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Nie wiem czy z wiekiem, upodobania kobiet co do fryzur tam na dole się zmieniają - w sensie im starsza tym rzadziej depiluje się na zero. Ale zauważyłem po mojej Żonie, że będąc u progu czterdziestki tym częściej jest tam naturalna. Mając dwadzieścia parę lat praktycznie cały czas była gładziutka. Obecnie, spory zarościk tam gości. Dobrego stopnia, że przez koronkowe majteczki prześwituje ciemna kępka włosków 😎

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
Ja jestem rebeliantką, nigdy w życiu nie pozbyłam się trójkąta. To wspaniała, harmonijna figura, a faceci, którzy ją doceniają okazują się zwykle na miarę złota.
Jest to też mój osobisty sprzeciw przeciwko lansowanemu, jedynie-słusznemu wyglądowi kobiecej cipki w kulturze masowej. Czekam z wypiekami na twarzy, kiedy mainstream stwierdzi, że trójkąty są znowu modne a w Internecie pojawią się usługi doczepiania tam włosów (to dla tych którzy usunęli je laserowo). Plus może ustalą jeszcze, że pompowane usta też są passe i zacznie się pielgrzymka w drugą stronę - do odsysania. Będę wtedy chichotać przez tydzień z uciechy 😅🤣😂

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry