• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

(młody zaprasza)

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Nic dziwnego, że nie ma zainteresowanych - jak ktoś zaczyna działalność na forum od napisania bardzo krótkiego, zdawkowego ogłoszenia, w którym nie pisze o sobie nic konkretnego, nic co mogłoby zainteresować kogokolwiek, to dlaczego ktoś miałby się zgłaszać?
Najpierw trzeba zainteresować swoją osobą drugą stronę, a dopiero potem zapraszać. Wszystko musi być uzasadnione.

Mężczyzna

daddyissue

Cichy Podglądacz
Nie chciało mi sie rozpisywać mówiąc szczerze. Na priv mozna zaprosic i mozna wszystkiego się dowiedzieć to tak dla testu było napisane 1 jak i drugi post, wiecej juz nie będzie. Sorki że tak płytko to napisałem ;)

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Nie chciało mi sie rozpisywać mówiąc szczerze. Na priv mozna zaprosic i mozna wszystkiego się dowiedzieć to tak dla testu było napisane 1 jak i drugi post, wiecej juz nie będzie. Sorki że tak płytko to napisałem ;)
Nie przejmuj się, sami zazdrośnicy z małymi fiutami

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Nic dziwnego, że nie ma zainteresowanych - jak ktoś zaczyna działalność na forum od napisania bardzo krótkiego, zdawkowego ogłoszenia, w którym nie pisze o sobie nic konkretnego, nic co mogłoby zainteresować kogokolwiek, to dlaczego ktoś miałby się zgłaszać?
Najpierw trzeba zainteresować swoją osobą drugą stronę, a dopiero potem zapraszać. Wszystko musi być uzasadnione.
W dodatku nie w tym dziale co trzeba, bo jest na tyle leniwym odpadkiem - żeby nie nazywać po imieniu - że nawet nie potrafi się zapoznać z działami forum i jego zasadami.