• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Młody szuka starszej

Mężczyzna

Michaas

Cichy Podglądacz
No to myślę że poniekąd odpowiedziałaś sobie na pytanie, czemu starsze mogę powiedzieć że większość dziewczyn z moich roczników raczej w głowach nie maja za dużo a z osobą starszą lepiej idzie się dogadać. (Używałem sformułowania większość żeby nie wrzucić wszystkich do jednego worka)

Kobieta

saymyname

Erotoman
A chłopcy z twoich roczników nie lepsi. Też pustogłowie, tylko fwb, ons, seks grupowy, fetysze i nieznajomość ortografii i gramatyki języka polskiego.

Mężczyzna

Michaas

Cichy Podglądacz
Myślę że w tej kwestii każdy powinien wypowiedzieć się sam, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jeżeli tak postrzegasz młodych chłopaków to czemu nie powiesz o dziewczynach ich rówieśniczkach które się na to wszystko godzą. Sami wchodzą w takie relacje bo im najwyraźniej to pasuje. Mówię tylko o relacjach to że ktoś nie umie się wysłowić albo napisać jednego zdania to sorry nie pomogę

Mężczyzna

Michaas

Cichy Podglądacz
Powiem, tak od samego początku odpieram atak od ciebie. Treści pierwszej wiadomości nie będę komentował 2 raz. Później zakpienie z mojego wpisu ,,po co ci stare baby” no nie wiem jak ktoś wystawia ogłoszenie np. Auta to piszesz po co chce je sprzedać, no myślę że nie. Więc stąd to moje lekkie podirytowanie

Kobieta

saymyname

Erotoman
Radzę przestać się irytować i denerwować. Jak masz problem ze znalezieniem kobiety do seksu, to szukaj źródła problemu w sobie.
A starsze kobiety często wolą starszych facetów, bo są mniej nerwowi.

Mężczyzna

klocepik

Cichy Podglądacz
Radzę przestać się irytować i denerwować. Jak masz problem ze znalezieniem kobiety do seksu, to szukaj źródła problemu w sobie.
A starsze kobiety często wolą starszych facetów, bo są mniej nerwowi.
Trochę chyba Michałka wyprowadziłaś z równowagi. Prawie każdy z nas marzył o starszej kobiecie i pewnie sporą część z nas nie zdawała sobie sprawy z istnienia cellulitu😛 dla mnie wiek już przestaje mieć znaczenia

Mężczyzna

Parasit

Seks Praktykant
A może właśnie taką rozmowa to był test czy że zywiscie chłopak chce tego, o czym pisze na dłużej czy tylko zamoczyć i zostawić
Kobieta to nie rzecz i nie można tak realizować swoich fantazji kosztem drugiego człowieka