• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mini masażer prostaty

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Panowie, masaż prostaty czasami jest niezbędny dla faceta i lepiej jak to robi własna kobieta, ew. taka dobrze dobrana maszynka niż lekarz. Osobiście nie chciałbym się z tym spotkać u lekarza. Małolaty mogą się z tego śmiać, ale do czasu...
To może lepiej jak kolega pomasuje? Ty będziesz miał zdrową prostatę a on przyjemność i wytrysk w ciasnej dziurze :D

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Proponuję wizytę u urologa i badanie PSA
RazemMy - On

Wizyta u urologa była pierwszym co zrobiłem.
PSA też było.

Tabletki zażywałem, ale po wypróbowaniu masażera stwierdziłem, że nie będę truć się chemią, a efekt był o wiele lepszy. 2 razy w tygodniu "zabieg" i krótszy pobyt w łazience.

Mężczyzna

pawelix

Podrywacz
Opiszę coś więcej, zakupiłem mini masażer, w końcu udało mi się wypróbować w chwili spokoju i ucieczki od codzienności, nie znam firmy (zakupiony na chińskiej stronie). Pierwszy raz w życiu spróbowałem to zrobić , zawsze byłem sceptycznie do tego nastawiony, ale teraz stwierdzam, że to jeden z najlepszych orgazmów jakie miałem, niesamowite uczucie , dodam, że da się dojść do finału bez konieczności stymulacji członka, jestem ogromnie zadowolony :)
Jakieś foto?

Mężczyzna

vazz3201

Cichy Podglądacz
Opiszę coś więcej, zakupiłem mini masażer, w końcu udało mi się wypróbować w chwili spokoju i ucieczki od codzienności, nie znam firmy (zakupiony na chińskiej stronie). Pierwszy raz w życiu spróbowałem to zrobić , zawsze byłem sceptycznie do tego nastawiony, ale teraz stwierdzam, że to jeden z najlepszych orgazmów jakie miałem, niesamowite uczucie , dodam, że da się dojść do finału bez konieczności stymulacji członka, jestem ogromnie zadowolony :)
Jaki to ?

michalaniol

Cichy Podglądacz
Używam Lovense edge2, często spacerując po ulicy lub w pracy, zakładam go pod męskie stringi co powoduje że się trzyma, a gdy chcę więcej wrażeń ciągnę za majtki ;)