• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Mini masażer prostaty

Kobieta

TylkoMy

Seks Praktykant
Czy ktoś próbował zabawę mini masazerem prostaty? Jakie odczucia ?
Witam.
Mój mąż ma dwa masażery. Mniejszy - Vick Neo firmy Svakom jest delikatny, sterowany aplikacją. 1 silniczek. Drugi jest większy. Iker również od Svakom. 2 silniczki. Jeden masuje perineum, a drugi to punktowy masaż prostaty. Mój kochany chwali sobie oba. Iker pomaga też samej prostacie.

Kobieta

TylkoMy

Seks Praktykant
Mój mąż ma minimalnie powiększoną prostatę. Wiąże się to z tym, że rano siku to tylko ciut, a po dwóch, trzech minutach kontynuacja. Były tabletki. Gdy zaczął dwa, trzy razy w tygodniu stosować masażer odczuwa bardzo dużą poprawę w oddawaniu moczu.

Mężczyzna

tomix

Cichy Podglądacz
Opiszę coś więcej, zakupiłem mini masażer, w końcu udało mi się wypróbować w chwili spokoju i ucieczki od codzienności, nie znam firmy (zakupiony na chińskiej stronie). Pierwszy raz w życiu spróbowałem to zrobić , zawsze byłem sceptycznie do tego nastawiony, ale teraz stwierdzam, że to jeden z najlepszych orgazmów jakie miałem, niesamowite uczucie , dodam, że da się dojść do finału bez konieczności stymulacji członka, jestem ogromnie zadowolony :)

Kobieta

Magia2000

Seks Praktykant
Wiele tego typu zabawek jest produkowane w Chinach , ale cena jest zupełnie inna
Jak myślisz, z czego wynika różnica w cenie i czy ma jakiś związek z tym, że wprowadzając produkt na rynek UE trzeba uzyskać szereg atestów, certyfikatów?
Wiesz ile produktów nie zostaje dopuszczonych do sprzedaży z powodu niespełniania norm, np. zabawki dla dzieci pomalowane farbą z ołowiem, albo toksyczne tworzywa sztuczne zawierające formaldehyd, elektronika zagrożona zapłonem baterii... może Twoje analne zabawki również są niebezpieczne, ale nie wiesz o tym, bo kupiłeś je bezpośrednio z Chin.

Dupę masz tylko jedną, chcesz ryzykować to ryzykuj, ale to niebezpieczne.

Kobieta

TylkoMy

Seks Praktykant
W Europie czy Stanach również produkowane za akcesoria erotyczne. Ot choćby Lelo, Svakom, Lovence i.in.
W chińskich produktach nigdy nie będziesz mieć pewności czy na przykład silikon medyczny jest tym czym ma być.

Dlatego dla własnego bezpieczeństwa iże względu na zdrowie nabywamy takie akcesoria wyłącznie w sprawdzonych sklepach.

Mężczyzna

Leko

Cichy Podglądacz
Mini tzn średnica mniejsza niż 10 mm :)
Wsadź sobie w tyłek szczoteczkę do zębów. Nie sprawia mi to ani odrobinę przyjemności.
Skąd wiesz, że materiał z którego jest zrobiony nie jest toksyczny?
Dla bezpieczeństwa próbowałem wsadzić polski śrubokręt. Taki super-wyprofilowany, bardzo gładki obły, o wymiarach ok. 20 na 25 mm i się nie udało, za duży. To taki trening przed małym masażerem, w efekcie dałem sobie spokój z zakupem.

Co do bezpieczeństwa to lekarze najczęściej wyciągają z tyłka szczoteczki do zębów. A jeden świr wsadził sobie w penisa (cewkę moczową) 2 długopisy (narobił potężnych uszkodzeń ciała, kara do końca życia).

Kobieta

Magia2000

Seks Praktykant
Co do bezpieczeństwa to lekarze najczęściej wyciągają z tyłka szczoteczki do zębów. A jeden świr wsadził sobie w penisa (cewkę moczową) 2 długopisy (narobił potężnych uszkodzeń ciała, kara do końca życia).
Jakoś nie szkoda mi takich osób.

Dla bezpieczeństwa próbowałem wsadzić polski śrubokręt. Taki super-wyprofilowany, bardzo gładki obły, o wymiarach ok. 20 na 25 mm i się nie udało, za duży. To taki trening przed małym masażerem, w efekcie dałem sobie spokój z zakupem.
Śrubokręt sobie w dupę wsadzałeś... szkoda, że sobie jelita nie przebiłeś, mieliby ubaw na SOR 😂

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Cichy Podglądacz
Panowie, masaż prostaty czasami jest niezbędny dla faceta i lepiej jak to robi własna kobieta, ew. taka dobrze dobrana maszynka niż lekarz. Osobiście nie chciałbym się z tym spotkać u lekarza. Małolaty mogą się z tego śmiać, ale do czasu...

Mężczyzna

falconizator

Cichy Podglądacz
Ja mam , używałem kilka razy i tylko raz udało mi się zaznać przyjemności, nie wiem czemu, chciałem to znowu powtórzyć ale niestety nie udało się póki co

Mężczyzna

Discovery57

Nowicjusz
Mój mąż ma minimalnie powiększoną prostatę. Wiąże się to z tym, że rano siku to tylko ciut, a po dwóch, trzech minutach kontynuacja. Były tabletki. Gdy zaczął dwa, trzy razy w tygodniu stosować masażer odczuwa bardzo dużą poprawę w oddawaniu moczu.
Proponuję wizytę u urologa i badanie PSA