Witam.Czy ktoś próbował zabawę mini masazerem prostaty? Jakie odczucia ?
w czym jej pomaga?Iker pomaga też samej prostacie.
Nie boisz się, że Ci bateria w dupie wybuchnie albo się zapali?Opiszę coś więcej, zakupiłem mini masażer ... nie znam firmy (zakupiony na chińskiej stronie).
Jak myślisz, z czego wynika różnica w cenie i czy ma jakiś związek z tym, że wprowadzając produkt na rynek UE trzeba uzyskać szereg atestów, certyfikatów?Wiele tego typu zabawek jest produkowane w Chinach , ale cena jest zupełnie inna
Wsadź sobie w tyłek szczoteczkę do zębów. Nie sprawia mi to ani odrobinę przyjemności.Mini tzn średnica mniejsza niż 10 mm
Dla bezpieczeństwa próbowałem wsadzić polski śrubokręt. Taki super-wyprofilowany, bardzo gładki obły, o wymiarach ok. 20 na 25 mm i się nie udało, za duży. To taki trening przed małym masażerem, w efekcie dałem sobie spokój z zakupem.Skąd wiesz, że materiał z którego jest zrobiony nie jest toksyczny?
Jakoś nie szkoda mi takich osób.Co do bezpieczeństwa to lekarze najczęściej wyciągają z tyłka szczoteczki do zębów. A jeden świr wsadził sobie w penisa (cewkę moczową) 2 długopisy (narobił potężnych uszkodzeń ciała, kara do końca życia).
Śrubokręt sobie w dupę wsadzałeś... szkoda, że sobie jelita nie przebiłeś, mieliby ubaw na SORDla bezpieczeństwa próbowałem wsadzić polski śrubokręt. Taki super-wyprofilowany, bardzo gładki obły, o wymiarach ok. 20 na 25 mm i się nie udało, za duży. To taki trening przed małym masażerem, w efekcie dałem sobie spokój z zakupem.
Proponuję wizytę u urologa i badanie PSAMój mąż ma minimalnie powiększoną prostatę. Wiąże się to z tym, że rano siku to tylko ciut, a po dwóch, trzech minutach kontynuacja. Były tabletki. Gdy zaczął dwa, trzy razy w tygodniu stosować masażer odczuwa bardzo dużą poprawę w oddawaniu moczu.