• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mineta czy rimming?

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Fakinszit, ale nie mogę z tego jak faceci piszą "moja pani" 😅 czasami IRL też to słyszę, ja nie wiem czy to jest cześć jakiejś gry master-slave, czy Wy tak serio to mówicie nieironicznie
Mogę zmienić na żona, kochanka, towarzyszka życiowa, druga połówka, kobieta i co tam jeszcze kto wymyślił. Temat był o preferencjach a nie jak kto określa kobietę z którą to robi.

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Już starożytni mówili, że chcącemu nie dzieje się krzywda.
Otóż to ;)
Jest tu taki na forum, co wylizuje prostytutkom. I pomyśleć, że w pubie możesz trafić na szklankę po nim.
Prostytutce to przesada, natomiast normalnej dziewczynie co do której nie ma wątpliwości w kwestiach zdrowotnych to już może być kręcące. Dodatkowe zapachy to dodatkowe bodźce...

Mężczyzna

495f50

Cichy Podglądacz
Minetkę bardzo lubię robić. Rimmingu nie miałem okazji doświadczyć ani jako strona aktywna ani jako strona bierna i się na to nie zanosi.