• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mineta czy rimming?

Mężczyzna

topwestman

Nowicjusz
W sumie dla osób, które np nie przepadają za 'naturalnym' smakiem drugiej dziurki to jest to idealne rozwiązanie 🙃
Przepraszam, jaki to jest ten "naturalny" smak drugiej dziurki? Mi jakoś wydaje się ten temat dość co by tu nie powiedzieć, nieczysty. Wiadomo picza musi być czyściutka, inaczej nie ma przyjemności, ale dupka to jakiś poziom hard dla mnie. Stąd nigdy nie próbowałem.

Reasumując i odpowiadając na głowne pytanie. Only mineta jak do tej pory.

Mężczyzna

Maciej31

Nowicjusz
A jest nie wiele rzeczy/czynności tak podniecających, jak moment kiedy kobieta wypina swój tyłek w pozycji na pieska, Ty podchodzisz, rozchylasz pośladki, może jeszcze musisz zębami wyciągnąć diamencik. I bierzesz się za intensywne lizanie odbytu.

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
A jest nie wiele rzeczy/czynności tak podniecających, jak moment kiedy kobieta wypina swój tyłek w pozycji na pieska, Ty podchodzisz, rozchylasz pośladki, może jeszcze musisz zębami wyciągnąć diamencik. I bierzesz się za intensywne lizanie odbytu.
Zgadza się, tym bardziej jeśli robi to bez pytania. Jako standardowa czynność dnia ;)

Mężczyzna

Maciej31

Nowicjusz
Oprócz korka w tylko, ma na sobie jeszcze czarne pończochy samonośne. W momencie jak korek zostaje wykręty za pomocą ust, kobieta chwyta za pośladki i je rozchyla jak najmocniej, tak aby język mężczyzny mógł, ją spenetrować jak najgłębiej.

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Oprócz korka w tylko, ma na sobie jeszcze czarne pończochy samonośne. W momencie jak korek zostaje wykręty za pomocą ust, kobieta chwyta za pośladki i je rozchyla jak najmocniej, tak aby język mężczyzny mógł, ją spenetrować jak najgłębiej.
Sytuacji do sprawienia sobie przyjemności nawzajem w ten sposób może być wiele, tak naprawdę tylko wyobraźnia nas ogranicza...

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Przepraszam, jaki to jest ten "naturalny" smak drugiej dziurki? Mi jakoś wydaje się ten temat dość co by tu nie powiedzieć, nieczysty. Wiadomo picza musi być czyściutka, inaczej nie ma przyjemności, ale dupka to jakiś poziom hard dla mnie. Stąd nigdy nie próbowałem.

Reasumując i odpowiadając na głowne pytanie. Only mineta jak do tej pory.
W sumie tak jak w przypadku minetki - zawsze trochę inny 👌 Zresztą w sumie jak zwykle kwestia gustu 🤷
Dla jednych cipka musi być czysta i umyta do lizania. Jeszcze ktoś inny będzie uwielbiał np jak dziewczyna będzie spocona po treningu. Jeszcze inny najchętniej ją wyliże zaraz po sikaniu, a czwarty będzie kochał takie co mają bobra bo np zapach jest intensywniejszy.
Ile ludzi tyle opinii i w sumie 'naturalny' smak wylądował u mnie w cudzysłowie bo właśnie od takich czynników też zależy 😁 Robiłem rimming w sumie różnym dziewczynom, w różnych sytuacjach i powiedzmy, że faktycznie są pewne różnice 😉