• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mineta czy rimming?

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
A jak kobieta ma niewydepilowany odbyt?🤪
Nie każda kobieta ma włosy przy odbycie, moja luba np. nie ma.

jak mozecie lizac sobie odbyty? Nie brzydzi was to? Jakie to uczcie i posmak na jezyku?
Jak się dobrze umyje odbyt, to nic nie czuć.

Osobiście wolę robić minetę, ponieważ cipka najbardziej mnie podnieca. Jednak uwielbiam też sprawiać przyjemność partnerce, a ona to lubi i pięknie macha pupcią. Czasami robię tak, że jeżdżę językiem od odbytu do łechtaczki i z powrotem (przy okazji penetrując pochwę językiem), to świetne na początek 😊

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Daro Dario

Cichy Podglądacz
Osobiscie nie jestem w stanie wybrac, a kiedy ssiesz i mozesz miec palce w dzurkach,,,,,,,obled dla partnerki , ktora pozwala na to.

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Mam podobnie :) Też jestem w stanie zrezygnować z lodzika żeby tylko w 100% poświęcić się na lizaniu obu dziureczek...
Też tak mam. Nie muszę być w ogóle obsługiwany, ważne żeby dać jej przyjemność. Swoją przyjemność zaspokajam przez dawanie jej doznań, a w szczególności ustami i językiem.

Minetka czy rimming? Minetka z uwagi na uwielbienie jej soczków i możliwość wytrysku, a także pissingu, jednak lizanie dupki ma w sobie coś ekscytującego. Ale wiadomo, najpierw higiena...

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
Bardzo trudny wybór, dobra minetka to sztuka, jest czymś bardzo przyjemnym dającym doznania fizyczne i emocjonalne. Nie może się jednak odbyć bez wszystkich dodatkowych bodźców takich jak pieszczenie moich piersi, poświęcenie czasu moim udom, potrzebuje również, by podczas lizania mnie, koniecznie uruchomił palce a w momencie zwolnienia ust na chwilkę, zajął się moimi stópkami. Nie może zapomnieć o kroczu i tyłeczku czasem tylko językiem, a czasem lubię mieć paluszek w drugiej dziurce, dochodzę jednak wtedy tak, że potrzebuje chwili odpoczynku. Wiem jak lubi moje obie dziurki, jak łapczywie oblizuje paluszki, które że mnie wyciąga, jak jest dumny z tego, kiedy jest mokro i kiedy prawie wyrywam mu włosy tracąc kontrolę nad sobą. Uczucie zaciskania się mojego ciała na jego ciepłym języku jest wspaniałe. Smutno byłoby mi gdybym musiała pozbawić swoją przyjemność któregoś z elementów.