• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mineta czy rimming?

Mężczyzna

Piotruś Pan

Podrywacz
Uwielbiam całować i pieścić cipkę ustami i językiem. Cudowny zapach i smak mokrej, podnieconej cipeczki pozbawia mnie zmysłów, wprowadzając w swego rodzaju trans. Wlizuję się w nią głęboko, ssąc łechtaczkę i wargi, ktorymi delikatnie prubuję wypelnic swoje usta. Rimming zdarza mi się, gdy będąc w kompletnym amoku lizania podniecona cipeczka zalewa swoimi sokami drugą dziurkę. Wtedy "niesiony ich falą" wlizuję się również w nią, liżąc i pieszcząc je na zmianę. Boskie to uczucie, które przerywa dopiero dłoń zaspokojonej partnerki...

Mężczyzna

Marco85

Nowicjusz
To zależy od stopnia nakręcenia. Najczęściej jest minetka, ale ⚫️ najczęściej wchodzi na wyższym lvl podniecenia. No i najlepiej jak są do tego odpowiednie warunki najlepiej po kąpieli. Osobiście czasem lubię jak cipka intensywniej smakuje, jak jest napalona wydziela więcej soczków🫶 Podsumowując częściej robię minetkę ale anusa też kocham 🥰

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Moja pani bardzo często na zakończenie masażu ma pierwszy orgazm podczas lizania drugiej dziurki. No i bardzo to lubi. Ja zresztą też nie potrafię się powstrzymać od włożenia języka w tyłeczek.

Mężczyzna

Pan Dupka

Cichy Podglądacz
Jedno i drugie, przy minetce zawsze można drugą dziurkę liznąć przy okazji 🙂 ale jak mam wybierać, to bardziej mnie podnieca rimming 😈

Mężczyzna

bAnalny

Nowicjusz
Uwielbiam i to i to. Ostatnio miałem okazję pierwszy raz (udało się przekonać partnerkę) lizać jej tyłek i było to cudowne przeżycie które później skończyło się pierwszym w jej życiu analem i była zachwycona 🔥😈 Jak się nakręciła to sama zaczęła ruszać tyłkiem po moim języku 🤯🔥😈 Polecam każdemu i każdej 😉