Cipki może i nie posiadasz, ale chyba język jak najbardziejJako że cipki nie posiadam to rimmingDo tego pegging...
![]()
Higiena, higiena, higiena.jak mozecie lizac sobie odbyty? Nie brzydzi was to? Jakie to uczcie i posmak na jezyku?
Jedno i drugie, konieczniePanie wolicie jak facet robi wam minetkę czy liże odbyt?
Panowie wolicie lizać cipkę czy tyłek kobiety?
I dlaczego akurat taki wybór?![]()
Normalniejak mozecie lizac sobie odbyty? Nie brzydzi was to? Jakie to uczcie i posmak na jezyku?
Mam zamiar wlasnie sie umowic z kolezanka co lize odbyt, sam nie mam zamiaruNormalnieNie. Pytanie typu: jak smakuje rabarbar. Jesteś ciekawy to spróbuj, nie jesteś to tego nie rób.
No rycerz normalnie.Mam zamiar wlasnie sie umowic z kolezanka co lize odbyt, sam nie mam zamiaru![]()
Do samego rimmingu używacie żelu? W czym to pomaga?Higiena, higiena, higiena.
Plus odpowiedni żel do takiej zabawy.
Może chodzi o Rimming i pieszczenie anusa w tym samym czasie. Fajna zabawaNo rycerz normalnie.
Do samego rimmingu używacie żelu? W czym to pomaga?
Ależ ja jestem biegła w tematach rimmingu i anusa, uwielbiam toMoże chodzi o Rimming i pieszczenie anusa w tym samym czasie. Fajna zabawa
Mi tez nie pasuje ale innej opcji nie widze. Minetka I Rimming❤❤Ależ ja jestem biegła w tematach rimmingu i anusa, uwielbiam totylko ten żel mi jakoś tak nie za bardzo do lizania podchodzi.
W sumie nigdy nie używałem w taki sposób ale...Ależ ja jestem biegła w tematach rimmingu i anusa, uwielbiam totylko ten żel mi jakoś tak nie za bardzo do lizania podchodzi.
Tak, są. Jednak nadal nie przekonuje mnie użycie go do rimmingu po prostu, dlatego zapytałam.W sumie nigdy nie używałem w taki sposób ale...
Są smakowe żele, prawda?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | mineta u kobiet | Seks | 7 | |
G | Katowice mineta | Ogłoszenia | 1 | |
K | MINETA A HIV ? | Porady seksualne | 15 | |
![]() |
Czy twoje dildo jest większe od penisa twojego partnera? | Seks | 7 | |
F | Grubszy czy dłuższy? | Seks | 29 |