• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mimowolny wytrysk

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Cześć Panowie! Zwracam się do Was bo widziałem, że tutaj różne rzeczy są poruszane...
Zdarzyła mi się wczoraj baaardzo dziwna sytuacja i nie wiem czy coś z tym robić.
Pracowałem sobie przed kompem (na szczęście w domu), sytuacja mocno stresowa, miałem tylko chwilę na skończenie projektu, od cholery innych rzeczy do zrobienia, no ogólnie stres duży. I nagle pojawiło mi się jakieś dziwne odczucie w kroczu, jakbym miał zaraz dojść. I po chwili ku mojemu przerażeniu miałem wytrysk. Tak z niczego totalnie. Nie stanął mi nawet, ale taki lekki orgazm był. Dobrze, że pracowałem w domu, bo w biurze to nie wiem co bym zrobił...
Mam prawie 30 lat, nie biorę żadnych leków na stałe. Prostatę miałem badaną i wszystko OK. 1-2 razy w tygodniu uprawiam seks lub masturbacja - żadnych problemów. Dzień przed tą sytuacją uprawiałem seks.
Ktoś się z Was spotkał z czymś takim? W necie nie mogę niczego znaleźć... Wszędzie piszą tylko o polucjach w nocy.
Powinienem z tym iść do jakiegoś lekarza? Urolog pomoże?

Mężczyzna

elomelo1

Nowicjusz
Raczej kwestia przestymulowania układu nerwowego od stresu. Jeżeli to była jednorazowa sytuacja to nie ma się czym przejmować, natomiast w razie powtarzania się (zwłaszcza w niedalekiej przyszłości) wtedy rzeczywiście udać się do lekarza - urolog/seksuolog.

Mężczyzna

Daro Dario

Seks Praktykant
2razy w zyciu mialem taka sytuacje i zgodze sie z tym ze nerwy i emocje odegraly glowna role, pierwszy i raczej normalny przy obcej kobiecie obok silny wzwod i spust orgazm drugi zupelnie niezrozumialy przy zupelnej miekkosci spust , lecz odczucia przyjemnosc jak przy najlepszej stymulacji.do tego momentu nie sadzilem ze mozna sie sposcic bez wzwodu ,jesli sie jest zdrowym.Dziwne to bylo choc zajebiscie przyjemne

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry