• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Miłość nie zna wieku?

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Nie mów "hop", sporo facetów teraz dba o siebie i nie "kapcanieje" ani nie "zapuszcza się". Ciąża spożywcza, zapadnięta klata i zmęczenie życiem wcale już nie są regułą.
Zobaczysz jak ja będę wyglądał na 60-tkę 😁
Ależ nie mówię nie - ale jaka kolejka chętnych do takich zadbanych majętnych 60-latków, a że ja nie znoszę rywalizacji, to nie mam zamiaru się pchać w takie układy.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Ależ nie mówię nie - ale jaka kolejka chętnych do takich zadbanych majętnych 60-latków, a że ja nie znoszę rywalizacji, to nie mam zamiaru się pchać w takie układy.
Na szczęście majętny nie jestem, więc uniknę kolejek, będę miał w miarę spokój 🤣 może kilka najwierniejszych fanek zostanie przy mnie 🥰

Kobieta

małami09

Podrywacz
Jestem zdania, że ludzie wolą jednak prawdę, za którą Cie obrażą niz kłamstwo :)
A moze naiwna jestem.
Ja bym powiedziała właśnie dokładnie odwrotnie, że ludzie wolą być okłamywani, byleby nikt Ci nie powiedział prawdy w oczy. To na forum padało wielokrotnie w wątkach typu czy powiedziałbyś/czy chciałbyś się dowiedzieć o zdradzie, gdzie wielokrotnie pisano, że woleliby nie wiedzieć.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Ja bym powiedziała właśnie dokładnie odwrotnie, że ludzie wolą być okłamywani, byleby nikt Ci nie powiedział prawdy w oczy. To na forum padało wielokrotnie w wątkach typu czy powiedziałbyś/czy chciałbyś się dowiedzieć o zdradzie, gdzie wielokrotnie pisano, że woleliby nie wiedzieć.
Otóż to :)