• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

MILFY

Mężczyzna

Shadown85plwro

Nowicjusz
05.jpg

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Podobno ja jestem Milf. Mam 57 lat
Dla kogo te "podobno".
Podręcznikowo w tym wypadku "MILF" jest mooocno naciągnięte.
Ale jak dla mnie to wszystko zależy od tego jak się kobieta trzyma i dba o siebie.
Taka Justyna Steczkowska, lat 54. No szarpałbym jak opętany. Tak samo J. Lo, lat 56.
Ale jak się rozejrzeć wokół, to niestety znaczna większość kobiet w tym wieku jest już hmmmm... przekwitła.
Mi się jeszcze spory odsetek kobiet 50+ podoba ze względu na mój wiek i takie 20 czy 30+ to już dla mnie dzieci :)
Ale odsetek ten drastycznie maleje, mam wrażenie, że kobiety 40+ dostają wiatru w żagle, bo już zaczyna być widać, że się starzeją i chcą jeszcze powalczyć. Ale już kobiety 50+ podchodzą do tego "a już się nic nie zmieni, nie ma co się szarpać". Oczywiście mówię o przeciętnych kobietach, nie celebrytkach, te się będą "odmładzać" do upadłego.