• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

MILFY

Mężczyzna

Shadown85plwro

Nowicjusz
dg0oaxb-b7567dc5-3bb1-43b1-878b-069baa49f5d6.jpg

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Te sztuczne cyce są obrzydliwe.
Niestety muszę przyznać rację. Jak są delikatnie powiększone lub lekko poprawiony kształt (jak np u koleżanki mojej żony) to jest to fajne ale takie napompowane do granic wytrzymałości skóry o kształcie piłki (a widziałem takie u jednej chudej łaski na wiosce) są kompletnie aseksualne. Bałbym się takich dotknąć, że zaraz eksplodują.

Mężczyzna

atex

Nowicjusz
A czy MILF nie jest dla Was bardziej podniecający jak ubrany jest w spódniczkę, szpilki i garsonkę?
a to zależy - niektórym bardziej pasuje strój formalny, innym bardziej sportowy. Dużo też od okoliczności zależy.
Generalnie Panie w średnim wieku, najlepiej smakują wytrawne, więc dla mnie żakiet jest jak najbardziej seksi, biorąc również pod uwagę że bardzo często, pod spodem są ubrane równie szykownie co skąpo.