• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

MILFY

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Nie wiem czy się starzeję, czy wybredny jestem, ale przecież bimbały to nie wszystko, co do zdjęć Pań na 23 stronie. Dla mnie liczy się np twarz, że musi być ładna a tu każda twarz to klęska, nie wiem, na co wy się tak ślinicie? na te sztuczne cycki? ale dobra, na temat gustu się nie rozmawia, każdy ma inny i to szanuję.

Mężczyzna

Martini92

Nowicjusz
81972289_011_2b1b.jpg
Z podobnie wyglądającą panią miałem przyjemność się spotykać. Moja była wydepilowane i miała większe piersi. 44 lata z Portugalii. Sex cudny. Za pierwszym razem spuściłem się bardzo szybko ale po chwili poprawiłem i rano jeszcze raz. Słyszał ja pewnie cały hotel

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Z podobnie wyglądającą panią miałem przyjemność się spotykać. Moja była wydepilowane i miała większe piersi. 44 lata z Portugalii. Sex cudny. Za pierwszym razem spuściłem się bardzo szybko ale po chwili poprawiłem i rano jeszcze raz. Słyszał ja pewnie cały hotel
Uuuuła, no to żeś musiał być nie źle zdesperowany, aby coś takiego dmuchać podobnego jak na zdjęciu. Ja nawet bym z dopłatą nie tkną, ale w końcu każdy ma inny gust i nic mi do tego.

Mężczyzna

Martini92

Nowicjusz
Jakbyś ją zobaczył na żywo to byś inaczej pisał. Ale tak jak napisałeś każdy ma swój gust. Chciałem spróbować z kobietą starsza ode mnie i nie żałuję, super przeżycie

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Jakbyś ją zobaczył na żywo to byś inaczej pisał. Ale tak jak napisałeś każdy ma swój gust. Chciałem spróbować z kobietą starsza ode mnie i nie żałuję, super przeżycie
Bardzo wielka różnica gdy się to z starszą robi niż z młodszą pod kątem seksu i cenowo? Jak chcesz to napisz jak nie to nie, nie musisz :)

Mężczyzna

Martini92

Nowicjusz
Mieszkam w Holandii i tu jest bardzo popularna strona "secondlove" gdzie kobiety jak i mężczyźni w związkach szukają że tak powiem rozrywki. Byłem ciekawy doświadczeń jakie mnie czekają ale przede wszystkim doświadczeń dojrzałej kobiety. Szczerze to mnie zdominowała i robiła ze mną inne rzeczy niż dziewczyny w moim wieku bądź młodsze. Była bardziej odważna i zdecydowana

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Mieszkam w Holandii i tu jest bardzo popularna strona "secondlove" gdzie kobiety jak i mężczyźni w związkach szukają że tak powiem rozrywki. Byłem ciekawy doświadczeń jakie mnie czekają ale przede wszystkim doświadczeń dojrzałej kobiety. Szczerze to mnie zdominowała i robiła ze mną inne rzeczy niż dziewczyny w moim wieku bądź młodsze. Była bardziej odważna i zdecydowana
O kurczę, to strach się takich bać, jakby mnie taka zdominowała to bym chyba tydzień dochodził do siebie albo i dłużej, a tu pracować trzeba, nie ma co ryzykować, bo mi też tak myśl przeszła jak szukałem, że może starszą by znalazł, ale dobrze, że mówisz, bo dzięki temu jeszcze trochę pożyję :) Dzięki za odpowiedź.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Kendra, Lisa Ann czy im podobne to już raczej GILF-y niż MILFy. Kendra 46, lisa 53 lata.
A przy okazji - wczoraj Kendra opublikowała dawno oczekiwany nowy film z analem.