• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Miłej dziewczyny

Status
Zamknięty.

Pharum

Cichy Podglądacz
Witam szukam milej mlodej zgrabnej dziewczyny do zwiazku bez zobowiazan z okolic bielska dodatkowo
z upodobaniem do ostrego sexu i/lub wiazania itp oczywscie wszystko do uzgodnienia.
prosze zadnych sponsoringow tylko obopólna przyjemnosc

Pharum

Cichy Podglądacz
Moze dodam kilka szczegolow jestem przystojnym 26 latkiem z bielska mam dlugie wlosy 173cm wzrostu budowa ciala przecietna - poszukuje przyjaciolki z ktora moglbym stworzyc zwiazek bez zobowiazan ktory oczywiscie nie opieralby sie jedynie na wyrafinowanym sexie (spacery kina kolacje )
interesuja mnie dziewczyny wylacznie mlodsze odemnie od 19 do 24lat z okolic bielska raczej ciemnowlose i zgrabne
musze napisac rude <3

Pharum

Cichy Podglądacz
Mmmm dziekuje wszystkim milym cudownym wspanialym dziewczeta ktore zechcialy odpowiedziec na moje posty - czas spedzony z wami zapadnie mi w pamiec na cale zycie - zaluje tylko ze studia zabraly mi was :*
Tym samym chcialbym odswiezyc temat jak wyzej obopolna przyjemnosc spacery spotkania sex ostry sex to zdecydowanie przesada lecz wiazanie jak najbardziej.
Dziekuje i pozdrawiam.

Status
Zamknięty.