• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Miejsca, strony do poznania realnych kobiet

Mężczyzna

szpady7

Cichy Podglądacz
Cześć Wszystkim 😉
Czy możecie polecić jakieś strony internetowe lub miejsca gdzie mógłbym nawiązać kontakt z kobietą chętną do poznania się bliżej? Interesuje mnie również spotkanie więc przede wszystkim strona o takim charakterze. Zamarzyło mi się poznanie kobiety starszej od siebie 😁

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
Datezone, zbiornik, erodate.
Niestety jest tam wiele prostytutek i oszustów, do tego spora konkurencja. No i bez płatnych pakietów i dużej dozy cierpliwości nawet nie ma co zaczynać.
Przynajmniej w moim regionie tak to wyglądało rok temu.

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Z tym zbiornikiem to ja bym nie przesadzał. Znaleźć tam realną kobietę która będzie zainteresowana spotkaniem akurat z tobą zakrawa na cud. Jestem tam jakiś czas i mniej więcej wiem jak to tam działa.
Erodate nie znam, może tam coś się uda

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
Z tym zbiornikiem to ja bym nie przesadzał. Znaleźć tam realną kobietę która będzie zainteresowana spotkaniem akurat z tobą zakrawa na cud.
Mi się udało. Na dodatek to ja zrezygnowałem przed spotkaniem na seks, jednak już po spotkaniu zapoznawczym. Po prostu w międzyczasie poznałem dużo ciekawszą intelektualnie dla mnie kobietę u konkurencji, a nie interesowało mnie oszukiwanie kogokolwiek.

Mężczyzna

KundelBI

Seks Praktykant
Z tym zbiornikiem to ja bym nie przesadzał. Znaleźć tam realną kobietę która będzie zainteresowana spotkaniem akurat z tobą zakrawa na cud. Jestem tam jakiś czas i mniej więcej wiem jak to tam działa.
Mi się udało i kontakt był przez dobrych kilka lat. Ale zgadzam się z Tobą. Trzeba mieć mnóstwo farta i cierpliwości...

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Strony, nie wiem raczkuję jeśli chodzi o internetowe przygody seksualne, jednak jeśli chodzi o miejsca, to mój typ i pewniak to park, gdzie udało mi się zapoznać kilka interesujących Pań, zwykły niezobowiązujący spacer, albo wspólne przebywanie w przestrzeni parkowej (w moim mieście jest piękny ) na ławkach dookoła jeziora. Koncerty ( te kameralne w klubach rockowych) to też dobre miejsce. Księgarnia jest również dobrym pomysłem, jeśli tam idę to zwykle spędzam trochę czasu. Wszystkie te miejsca mają kilka zalet, dzięki nim można szybciej i efektywniej ocenić interesującą nas osobę.
Przykład sprzed kilku dni, skrzywiłem się mocno i z niesmakiem, kiedy jedna z Pań pracujących w księgarni poleciła mi jakieś (nowe?) wydanie książek znanego i bardzo płodnego ostatnio pisarza, z "zimowym" akcentem w nazwisku. Powiedziałem, że serdecznie dziękuję ale nie udźwignę tego a w ręku trzymałem "Wampirze Cesarstwo", mój wybór doceniła dojrzałą Pani Gotka, które tego samego wieczora zgodziła się pójść ze mną na festiwal wina a potem posłuchać razem muzyki z Cryo.