• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Miasto nudystów

Mężczyzna

Kris426

Nowicjusz
Hej,
Kojarzycie takie miasto nudystów we Francji Cap d'Adge?
Był ktoś? Ktos by chciał się wybrać?
Macie jakieś fantazje z tym związane?

Mężczyzna

Pit87

Seks Praktykant
Byłem w Cap d'Agde zanim się dowiedziałem, że ta "specjalistyczna" plaża istnieje. Zmartwię cię jednak, bo golasy nie biegają tam po całym mieście.

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
Kiedyś oglądałam program, że gdzieś w Stanach (na Florydzie chyba) było osiedle dla naturystów. Ludziki żyli tam sobie całkiem normalnie w zwyczajnych domach, zupełnie nietekstylni. Problem pojawiał się wtedy jak trzeba było wyjść poza osiedle żeby coś załatwić albo kupić. Ludzie tak przywykli do poczucia swobody, że noszenie ubrań na dłuższą metę budziło w nich skrępowanie i dyskomfort :unsure:

Mężczyzna

PiotruśPan

Cichy Podglądacz
Kiedyś oglądałam program, że gdzieś w Stanach (na Florydzie chyba) było osiedle dla naturystów. Ludziki żyli tam sobie całkiem normalnie w zwyczajnych domach, zupełnie nietekstylni. Problem pojawiał się wtedy jak trzeba było wyjść poza osiedle żeby coś załatwić albo kupić. Ludzie tak przywykli do poczucia swobody, że noszenie ubrań na dłuższą metę budziło w nich skrępowanie i dyskomfort :unsure:
Ja nie mieszkam w mieście dla nudystów a i tak dłuższe noszenie ubrań budzi we mnie dyskomfort. Najlepiej czuje się nagi blisko z naturą bez tekstyliów na sobie.