• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mężczyźni na SF. Dlaczego jest tak źle?

Kobieta

Holly

Seks Praktykant
Chciałam jeszcze dodać, że ja gustuję w 7-8. 9 i 10 odpadają totalnie - facet nie może wyglądać lepiej ode mnie 😝

7-8: 😋😋😋
images

images

9-10 do odstrzału na starcie:
images

images

I wiem, że ciacha 7-8 to dla mnie przystojni faceci po 40 a ciacha 9-10 to faceci w wieku 20-30 lat. Tak mam po prostu 😁
Nie istnieje ogólna skala wspólna dla każdego, bo to oznacza, że ci starsi faceci są u Ciebie 9-10, a młodsi jednak niżej.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Nie istnieje ogólna skala wspólna dla każdego, bo to oznacza, że ci starsi faceci są u Ciebie 9-10, a młodsi jednak niżej.
Bardziej ogólnie myślałam, że ci młodsi i z podniesionym do góry bujnym włosem w statystycznej grupie kobiet są wyżej niż ci 40+. Skala jest obiektywna u mnie, ale 9-10 unikam. Gdyby skala była nieobiektywna, to te 9-10 musiałabym upchnąć w max 7 i co wtedy, czym bym wypełniła brakujące miejsce na górze?

Kobieta

Holly

Seks Praktykant
Bardziej ogólnie myślałam, że ci młodsi i z podniesionym do góry bujnym włosem w statystycznej grupie kobiet są wyżej niż ci 40+. Skala jest obiektywna u mnie, ale 9-10 unikam. Gdyby skala była nieobiektywna, to te 9-10 musiałabym upchnąć w max 7 i co wtedy, czym bym wypełniła brakujące miejsce na górze?
Jak może istnieć jedna dla wszystkich, to nie ma sensu. Ci których wrzuciłaś jako 9-10 nie są totalnie w moim typie. Dlatego szukanie uniwersalnej skali nie ma sensu i mówię to od początku.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Jak może istnieć jedna dla wszystkich, to nie ma sensu. Ci których wrzuciłaś jako 9-10 nie są totalnie w moim typie. Dlatego szukanie uniwersalnej skali nie ma sensu i mówię to od początku.
Istnieją takie rzeczy - i bada się je za pomocą statystyki. To też dałoby się zbadać, robiąc odpowiednie badania. Ale o ile mi wiadomo nikt się o to nie pokusił.

Kobieta

Holly

Seks Praktykant
Istnieją takie rzeczy - i bada się je za pomocą statystyki. To też dałoby się zbadać, robiąc odpowiednie badania. Ale o ile mi wiadomo nikt się o to nie pokusił.
Bo w sumie po co tu wyciągać średnią, jeśli ona nic nie mówi nam w przypadku zainteresowań konkretnych osób.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Między 5 a 6 jest tutaj w sumie dość duży rozrzut. Najlepiej byłoby założyć nowy wątek i wziąć do oceny „zwykłych” ludzi, takich, jakich spotyka się na co dzień. Ciekawi mnie też, jak zmieniłby się rozrzut, gdyby więcej kobiet dodało swoją ocenę. Jak juz zaczyna sie 8 to pojawiaja sie fryzury jak z beverly hills jak chodze na codzien to tego nie spotykam .

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Bo w sumie po co tu wyciągać średnią, jeśli ona nic nie mówi nam w przypadku zainteresowań konkretnych osób.
Bo dają wiedzę ogólnospołeczną, na tej zasadzie to wszystkie nauki społeczne (socjologia, psychologia, ekonomia) nie mają racji bytu - bo przecież zawsze będzie jakaś mniejszość, która znajduje się poza średnią, XD

Kobieta

Holly

Seks Praktykant
Bo dają wiedzę ogólnospołeczną, na tej zasadzie to wszystkie nauki społeczne (socjologia, psychologia, ekonomia) nie mają racji bytu - bo przecież zawsze będzie jakaś mniejszość, która znajduje się poza średnią, XD
Tak, ale rozmawiamy tu o konkretnych przypadkach, my też nie jesteśmy dobrą grupą do wyciągania średniej, coś jednak nas przywiało na forum erotyczne. Lepiej jak każdy będzie mówił za siebie.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
@Holly szkoda, że więcej kobiet nie pociągnie tego konkretnego tematu. A i ze strony facetów chętnie zobaczyłabym przykładowe rankingi urody na skali od 1 do 10.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Statystyka pomija "końcówki"
Raczej chodzi o sufit na koncowki nikt sie nie oglada, Ale jak tu top 10 wjeazdza keanu reves to ja sie pytam gdzie te dziewczyny chodza na podryw. To nie sa lata 80-90 ze te fryzury były, dzisiaj kazdy patrzy praktycznie powygala sie zeby rano nie piepszyc sie z fryzura .

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
@Holly szkoda, że więcej kobiet nie pociągnie tego konkretnego tematu. A i ze strony facetów chętnie zobaczyłabym przykładowe rankingi urody na skali od 1 do 10.
Z mojej strony nikłe szanse na taki zestaw. Nie mam jakichś swoich "typów urody", mnie dziewczyna musi czymś ująć i raczej nie są to "cyce" czy "dupa"... czy nawet stylówa w jakiej paraduje... Zresztą... z moim ryjem ciężko w ogóle stawać w roli tego co "akceptuje i odrzuca" :D :D :)

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
tylko skad brac materiał i czemu 10 przeciez spoleczenstwo opiera sie na 5-10. Najlepiej dac jakis obiekt i kazda kobieta wystawi swoja ocene , tylko ze zaraz beda wjezdzac Malik Monjtana i Artur Zawadzki.

Kobieta

Aya

Biegły Uwodziciel
Czyli rozumiem, że w moim temacie jest źle, bo Panowie z SF znajdują się w przedziale 1-7/10?

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Czyli rozumiem, że w moim temacie jest źle, bo Panowie z SF znajdują się w przedziale 1-7/10?
Na tym etapie chyba nikt nie jest w stanie tego jednoznacznie ocenić, ponieważ nie było żadnego przedstawiciela forum, który nie byłby w jakiś sposób powiązany z pozytywnymi lub negatywnymi odczuciami wobec społeczności. Poza tym wasza ocena wypowiedzi, jak pokazano, czasami kreuje domysły, więc nie może być w pełni wiarygodna. D’Arc przeprowadziła symulację skalowania urody, a Holly potwierdziła, że to, co dla jednej jest 10, dla drugiej niekoniecznie jest 10, więc nawet symulacje nie mają większego sensu, bo każda z was ma swoje gusta i chyba na tym się kończy.
Wątpię też, by ktoś zdecydował się na ocenę, bo mógłby zostać zignorowany – nawet przyjaciel musi mieć odpowiedni wygląd, żeby zostać zauważony czy potraktowany poważnie. Skoro jednak twój temat jest mocno komentowany, chyba nie jest źle.