• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mężczyźni na SF. Dlaczego jest tak źle?

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Widocznie nie jest źle ;)
Bo Was tu jest jednak statystycznie mniej. To raz. Dwa - tak już po sprawiedliwości - nie odwalacie tak żałosnych i pożałowania godnych numerów jak my.
I dlatego taki temat pewnie by albo zmarł bardzo szybko - albo kilku z nas, największych frustratów, nurzało by się z masochistyczną euforią w odsądzaniu każdej kobiety od czci i wiary ☺️ w nieskończoność.......

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Czyli okazujesz brak szacunku ludziom, z którym jesteś w relacji, żeby sama nie czuć się niezręcznie. Chciałabyś, żeby inni robili to samo wobec ciebie? I byli nieszczery i zakłamani? Uważasz, że to jest słuszne i w porządku?

Czy naprawdę nigdy nie pomyślałaś, że jeśli kogoś szanujesz, to uznajesz, że ten ktoś zasługuje na prawdę, a nie na kłamstwo?
Weźmy hipotetyczną sytuację. Rozmawiam sobie z kimś całkiem niezobowiązująco i jest miło. I nawet nie zakładam, że chciałabym się z tą osobą poznać ale nagle pada propozycja spotkania. Ja mówię, no dobra ale najpierw wymieńmy się zdjęciami. Dla bezpieczeństwa, żeby wiedzieć że to na pewno realna osoba. No i dostaje zdjęcie i ktoś mi się całkowicie nie podoba i już nie mam ochoty się spotykać nawet „przyjacielsko”. To mam komuś napisać - wiesz co, nie podobasz mi się i jednak nie spotkamy się? Czy żeby temu komuś się nie zrobiło źle to lepiej jednak posłużyć się lekkim kłamstwem. To nie jest kłamstwo w stylu ukrywanie kilkuletniej zdrady, tylko kulturalne wymiksowanie sie z niezręcznej sytuacji żeby nie sprawić komuś niepotrzebnie przykrości.

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Bo Was tu jest jednak statystycznie mniej. To raz. Dwa - tak już po sprawiedliwości - nie odwalacie tak żałosnych i pożałowania godnych numerów jak my.
I dlatego taki temat pewnie by albo zmarł bardzo szybko - albo kilku z nas, największych frustratów, nurzało by się z masochistyczną euforią w odsądzaniu każdej kobiety od czci i wiary ☺️
Aż zatęskniłam za Sialalala.

Kobiety przed kontaktem z mężczyznami najczęściej zaglądają im w posty aby się dowiedzieć z kim mają do czynienia ;)

Kobieta

Zalotka

Erotoman
Weźmy hipotetyczną sytuację. Rozmawiam sobie z kimś całkiem niezobowiązująco i jest miło. I nawet nie zakładam, że chciałabym się z tą osobą poznać ale nagle pada propozycja spotkania. Ja mówię, no dobra ale najpierw wymieńmy się zdjęciami. Dla bezpieczeństwa, żeby wiedzieć że to na pewno realna osoba. No i dostaje zdjęcie i ktoś mi się całkowicie nie podoba i już nie mam ochoty się spotykać nawet „przyjacielsko”. To mam komuś napisać - wiesz co, nie podobasz mi się i jednak nie spotkamy się? Czy żeby temu komuś się nie zrobiło źle to lepiej jednak posłużyć się lekkim kłamstwem. To nie jest kłamstwo w stylu ukrywanie kilkuletniej zdrady, tylko kulturalne wymiksowanie sie z niezręcznej sytuacji żeby nie sprawić komuś niepotrzebnie przykrości.
A żeby nie wyjść na powierzchowną, utrzymuje się kontakt jeszcze przez chwilę aby nie powiązał kropek. Been there 😅

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Tak, to ciężki temat i zgodzę się, że sytuacja jest kłopotliwa. Co najmniej. Jednak facet błyskotliwy i bardzo inteligentny, taki jak ja, od razu wyczuje fałsz i lipę grubymi nićmi szytą - a jeżeli jest też tak wrażliwy jak ja - zrobi mu się zwyczajnie przykro 😉

Nie wiem, może lepiej z miejsca założyć "na sztywno", że nie spotykamy się i już? Zdanie zawsze potem można zmienić.