• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mężczyźni na SF. Dlaczego jest tak źle?

Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
To jest ciekawy aspekt - czego tak naprawdę oczekujemy od rozmowy. Finału w łóżku czy fajnej i miłej wymiany zadań. Myślę, że idealnym połączenime jest rozpoczęcie na tym drugim a skończenie na tym pierwszym :D
Czasami wychodzi to czego na 100% to czego się nie oczekiwało. Bardziej skuteczne jest przeniesienie relacji najpierw na poziom zwykłej znajomości, później przyjaźni, a dopiero jeśli coś zaskoczy, naturalnie w stronę związku. Nic dobrego nie wychodzi z sytuacji, w której jedna lub obie strony starają się wyłącznie po to, żeby osiągnąć konkretne cele.

Mężczyzna

tantraManiac

Podrywacz
Czasami wychodzi to czego na 100% to czego się nie oczekiwało. Bardziej skuteczne jest przeniesienie relacji najpierw na poziom zwykłej znajomości, później przyjaźni, a dopiero jeśli coś zaskoczy, naturalnie w stronę związku. Nic dobrego nie wychodzi z sytuacji, w której jedna lub obie strony starają się wyłącznie po to, żeby osiągnąć konkretne cele.
Zgadza się. Nie ma co podchodzić co relacji z założonym celem osiągnięcia czegoś. Kamienie milowe są dobre w projektach, ale nie w relacjach międzyludzkich.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
Tak, tak. Bardzo dobrze to ująłeś. Zresztą - kiedyś był to akurat zupełnie naturalny proces poznawczy. Bardzo miły i przyjemny zresztą - a przyjemność to pojęcie szerokie i nie wiąże się tylko z seksem 😉

Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
Dokładnie, ale najlepszym też się zdarza. Budowałem fajną znajomość około rok temu Myślę - do wszystkiego podejdę spokojnie i było fantastycznie A kiedy zaczęło się psuć, odpaliła mi się desperacja i nadmiar stresu zwyczajnie mnie zmiażdżył. Obiecywałem sobie, że nie dam się ponieść, bo mam w sobie dużo cierpliwości i samoświadomości, ale jednak mimo to wtedy kompletnie mnie to przerosło i się posypałem.

Mam nadzieję uniknąć podobnej akcji w przyszłości :)

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
Dokładnie, ale najlepszym też się zdarza. Budowałem fajną znajomość około rok temu Myślę - do wszystkiego podejdę spokojnie i było fantastycznie A kiedy zaczęło się psuć, odpaliła mi się desperacja i nadmiar stresu zwyczajnie mnie zmiażdżył. Obiecywałem sobie, że nie dam się ponieść, bo mam w sobie dużo cierpliwości i samoświadomości, ale jednak mimo to wtedy kompletnie mnie to przerosło i się posypałem.

Mam nadzieję uniknąć podobnej akcji w przyszłości :)
Cóż, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi... 👍 Co nie zmienia faktu, że ta nasza natura nas nie raz zaskakuje (in plus badź in minus) bo - jak mówią - jest nieprzewidywalna.

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Może są zmęczeni innymi portalami. Po projekcie detektyw wśród szonów jestem totalnie zmęczony rozmowami z kobietami. Do tego co najmniej połowa wgl nie odpisuje na wiadomości, w czasach gdy każdy jest zabiegany komu się chce wymyślać jakieś interesujące pierwsze wiadomości do każdej kobiety z osobna kiedy one nam nawet nie odpisują.
#piekłomężczyzn, #piekłoshiro #piekłodetektywa
Widzę, że po tygodniu na snapie już zaczynasz przechodzić na ich stronę mocy i używać tych dziwnych skrótów - "wgl".

Poza tym wydaje mi się, że przewaga kobiecych kont tutaj to mężczyźni podszywający się pod płeć piękną (jacyś ukryci geje itp, którzy chcą od innego faceta wydębić fotke kutasa czy co - nie wiem) i to jednak idzie wyczuć w rozmowie. Później taki delikwent idzie już na priv z prawdziwą kobietą i nagle w szoku, że ona nie chce "pokazać cipeczki" xd

• Haha
Reactions: Aya
Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
Poza tym wydaje mi się, że przewaga kobiecych kont tutaj to mężczyźni podszywający się pod płeć piękną (jacyś ukryci geje itp, którzy chcą od innego faceta wydębić fotke kutasa czy co - nie wiem) i to jednak idzie wyczuć w rozmowie. Później taki delikwent idzie już na priv z prawdziwą kobietą i nagle w szoku, że ona nie chce "pokazać cipeczki" xd
O ile dobrze zinterpretowałem Twoje intencje - to wydaje mi się, że ci od błagania o wizerunki "cipeczek" to raczej są już tacy wykręceni już sami z siebie.
Zaś faceci podszywający się pod dziewczyny i sępiące o fotki "kuktasów" - to jeśli to nie geje - to już nie wiem, znajduje się to poza moim wąskim pojmowaniem.

Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
O ile dobrze zinterpretowałem Twoje intencje - to wydaje mi się, że ci od błagania o wizerunki "cipeczek" to raczej są już tacy wykręceni już sami z siebie.
Zaś faceci podszywający się pod dziewczyny i sępiące o fotki "kuktasów" - to jeśli to nie geje - to już nie wiem, znajduje się to poza moim wąskim pojmowaniem.
Na jednym portalu losującym osoby do rozmowy napisał do mnie typ, który wkurzył się, że nie może trafić na żadną kobietę, i zaproponował mi jak to ujął: „zwałę” na Snapie xd.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
A ja uważam że ,jest tu na forum paru gości z którymi można fajnie porozmawiać, pośmiać się itd.

Oczywiście jest grupa dramatów, ale w porównaniu do forum na którym bywałem wcześniej, to jest pod względem męskim dużo lepiej.

Ogólnie miałem już tu nie przebywać,bo pomyślałem że czas najwyższy wrócić na stare śmieci. Ale tam nic się nie zmieniło,wojna piekła z piekłem nadal trwa, więc nie chce mi się na to czasu tracić.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
A ja uważam że ,jest tu na forum paru gości z którymi można fajnie porozmawiać, pośmiać się itd.

Oczywiście jest grupa dramatów, ale w porównaniu do forum na którym bywałem wcześniej, to jest pod względem męskim dużo lepiej.

Ogólnie miałem już tu nie przebywać,bo pomyślałem że czas najwyższy wrócić na stare śmieci. Ale tam nic się nie zmieniło,wojna piekła z piekłem nadal trwa, więc nie chce mi się na to czasu tracić.
No właśnie coś Cię przestałem dostrzegać na horyzoncie 😊

Kobieta

Aya

Podrywacz
Po co zakładam te tematy, jak później dostaję fotki do oceny 😜 ręce opadają. Poległam w tej walce 😅