Ja kilka razy musiałam zmieniać antykoncepcję . W grę wchodzą tylko pigułki bo mam uczulenie na lateks,nikiel ,więc wszelkiego rodzaju innego rodzaju antykoncepcja nie wchodzi w grę.
Darka wchodzą nie tylko w grę ale mało nie kosztują ... więcej info udzielę na priv . Ponieważ nie będę reklamowała środków antykoncepcyjnych u mnie od 13 lat działa i robi dobrę robotę nadmienię tylko że nie jest to spirala ,a wkładka (platynowa)
Ja nie mogę stosować prezerwatyw bo mam uczulenie na lateks poza tym mam na chrom i nikiel więc wszelkie wkładki odpadają niestety. A co do odpowiedzi jednej powyżej do "emula" To stosuję antykoncepcję doustną hormonalną. Biorę pigułki które bardzo dobrze dobrał mi lekarz. Nie mam po nich spadku libido a PMS mi nie dokucza.To bardzo dobra metoda antykoncepcji przynajmniej dla mnie.
Ja nie mogę stosować prezerwatyw bo mam uczulenie na lateks poza tym mam na chrom i nikiel więc wszelkie wkładki odpadają niestety. A co do odpowiedzi jednej powyżej do "emula" To stosuję antykoncepcję doustną hormonalną. Biorę pigułki które bardzo dobrze dobrał mi lekarz. Nie mam po nich spadku libido a PMS mi nie dokucza.To bardzo dobra metoda antykoncepcji przynajmniej dla mnie.
Ja myślę, że już jestem zdecydowany na wazektomię. Dzieci dosyć. Żona ma poważne kłopoty z hormonami i bolesnymi miesiączkami/migrenami. Aktualnie ona ma wkładkę hormonalną, ale ona już jej w tym względzie nie pomaga tak jak na początku. Powinna jej pomóc terapia hormonalna, ale taka, której będzie płodna.
Sądzie że w tym roku poddam się zabiegowi i będziemy mieli spokój, tylko musze dostać każe za jedną robotę. :-D
Hej, mam pytanie na temat prezerwatyw. Mianowicie mam opory przed używaniem tych tańszych, ale Skyn produkwane są przez unimil, a prezerwatywy po prostu unimil są tańsze, jakie macie doswiadczenia jest jakakolwiek roznica? Komus może pękła prezerwatywa UNIMIL?
Hej, mam pytanie na temat prezerwatyw. Mianowicie mam opory przed używaniem tych tańszych, ale Skyn produkwane są przez unimil, a prezerwatywy po prostu unimil są tańsze, jakie macie doswiadczenia jest jakakolwiek roznica? Komus może pękła prezerwatywa UNIMIL?
Ja na Twoim miejscu doradzilabym albo durexy albo skyny. Jakos z unimilem jest mi nie po drodze. Jeszcze jest pewna najnowosmczesniejsza orezerwatywa cbyba szwedzka, droga ale mega skuteczna, jest zupelnie inaczej robiona i produkowana, jest turbo rozciagliwa i turbo wytrzymala i niesamowicie cienka. Tylko kurka zapomnialam nazwy...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.