Źle szukaszWszędzie tylko "rozmiar uniwersalny".
Hehe, jedno szczęście bo w takich stringach to chyba tylko do cyrkuna pewno nie takie jak wrzuciła wyżej Maaja.
Zajrzyj na figielek.pl, w bieliźnie męskiej ustaw filtr na czarne, oprócz zwierzątek są tam też całkiem fajne normalne stringolki, ewentualnie sex-shop.com.pl, lecz chyba mają mniejszy wybór. Ciekawe modele dla panów są tam też w dziale BDSM, ale jak czasem przywalą ceną to głowa boli :/
Mi się wydaję że ogólnie było by mi nie wygodnie i czuł bym się nie komfortowo, pewnie też cały czas bym się zastanawiał czy ktoś nie zauważył że jestem w stringach.Kiedyś założyłem stringi męskie, ale nie dało się w nich chodzić bo momentalnie miałem wzwód![]()
No właśnie zastanawiałbym się o tym samym, chociaż powiem że na siłowni widziałem faceta, który nosił sportowe stringi...pewnie też cały czas bym się zastanawiał czy ktoś nie zauważył że jestem w stringach.
Saj, może bardziej rozwiniesz powyższe?Kiedyś założyłem stringi męskie, ale nie dało się w nich chodzić bo momentalnie miałem wzwód![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Męskie stringi | Seks | 62 | |
D | Leginsy męskie, meginsy | Fetysze i perwersje | 12 | |
V | Czy kobiety podniecają męskie stopy , podeszwy albo stopy w japonkach? | Fetysze i perwersje | 17 | |
H | Lizanie cipki - męskie sposoby | Seks | 9 | |
![]() |
Rozmowy damsko męskie | Ogłoszenia | 1 |