Źle szukasz Rozmiar uniwersalny faktycznie jest do bani, na konkretną męską dupkę potrzebne jest L/XL. Można takie kupić w sexshopach internetowych jak chcesz jakieś bardziej fikuśne lub tematyczne, powinny też być na allegro, przynajmniej były jak ostatnio kupowałam dla jednego takiego co też nie lubił stringówWszędzie tylko "rozmiar uniwersalny".
Hehe, jedno szczęście bo w takich stringach to chyba tylko do cyrkuna pewno nie takie jak wrzuciła wyżej Maaja.
Zajrzyj na figielek.pl, w bieliźnie męskiej ustaw filtr na czarne, oprócz zwierzątek są tam też całkiem fajne normalne stringolki, ewentualnie sex-shop.com.pl, lecz chyba mają mniejszy wybór. Ciekawe modele dla panów są tam też w dziale BDSM, ale jak czasem przywalą ceną to głowa boli :/
Mi się wydaję że ogólnie było by mi nie wygodnie i czuł bym się nie komfortowo, pewnie też cały czas bym się zastanawiał czy ktoś nie zauważył że jestem w stringach.Kiedyś założyłem stringi męskie, ale nie dało się w nich chodzić bo momentalnie miałem wzwód
No właśnie zastanawiałbym się o tym samym, chociaż powiem że na siłowni widziałem faceta, który nosił sportowe stringi...pewnie też cały czas bym się zastanawiał czy ktoś nie zauważył że jestem w stringach.
Saj, może bardziej rozwiniesz powyższe?Kiedyś założyłem stringi męskie, ale nie dało się w nich chodzić bo momentalnie miałem wzwód
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Męskie stringi | Seks | 63 | |
V | Czy kobiety podniecają męskie stopy , podeszwy albo stopy w japonkach? | Fetysze i perwersje | 17 | |
H | Lizanie cipki - męskie sposoby | Seks | 9 | |
Rozmowy damsko męskie | Ogłoszenia | 1 | ||
Męskie jądra ! | Seks | 143 |