• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Meski pas cnoty ktos nosi ?

Mężczyzna

mrfragrance

Cichy Podglądacz
To jest takie coś
Sikać na stojąco bez szans, dodatkowo trzeba zamykać otwór bo leje się z kutasa non stop. Napletek ściągnął się przy nakładaniu i tak już został. Co do doznań, jak chodzę bez bielizny to większe jak w bieliźnie to mniejsze.
Ile wytrzymujesz bez zdejmowania? Śpisz w nim?

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
Mężczyzna

KundelBI

Seks Praktykant
To jest takie coś
Sikać na stojąco bez szans, dodatkowo trzeba zamykać otwór bo leje się z kutasa non stop.
No z moich doświadczeń wynika, że sikanie "po męsku" to plan ciężki do zrealizowania w jakimkolwiek pasie cnoty. Miałem kilka, metalowe i plastikowe. W każdym musiałem siadać...

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
To dawaj znać. Bede trzymac za Ciebie kciuki zeby nie bolało.
Sam mam ciasny ale wygodny pas, tyle że bardziej zabudowany.
No cóż, z bólem nie było źle. Wiadomo, w nocy jak stawał to bolało, ale dało się żyć. Natomiast co innego mnie pokonało - sikanie. Przy dilatorze wszystkiego nie byłem z siebie wycisnąć w kibelku, a później mimo korka wyplywało. Musiałem ściągnąć bo inaczej całe łóżko miałbym zasikane. Dziwne bo w ciągu dnia tego nie zauważyłem. No ale u mnie ta zabawka zdyskwalifikowana

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
A jak to jest mieć taki dilator w środku? To nie boli? Czy ciężej jest uciec z klatki?
Nie boli jeśli dobierzesz odpowiednią średnicę, jest na tyle długi że nic nie ucieka. Jak chcesz zacząć to radzę kupić coś taniego w różnych średnicach, jak się sprawdzi to możesz dalej eksperymentować. Ja tą klatkę kupiłem nie że względu na dilator, te zabawki akurat w ogóle mnie nie ruszają, chodziło mi żeby kutas miał cały czas jakieś bodźce a jednocześnie żeby nie stawał jak durny w najmniej oczekiwanym momencie. Dużo chodzę bez bielizny i czasem mam akcję że muszę się odwracać albo iść gdzieś na bok i idę uspokoić bo go widać przez nogawkę. Dzisiaj szedłem do fryzjera a nie miałem ochoty zakładać słupów więc spróbowałem jeszcze raz z klatką. Efekt fajny, spodnie obcierały kutasa, ciągle się wyrywał ale klatka go trzymała w ryzach. Ekstra uczucie, ale raczej nie na codzień, będę sobie czasem zakładał.