• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Matura 2005

Status
Zamknięty.

Mael

Cichy Podglądacz
A ja mam juz probna maturke dawno za soba :) Z tym ze u nas, w dolnoslaskim, angielski (rozszerzeony) byl zdecydowanie za trudny, i to nie jest tylko moje zdanie, ale wielu osob ktore rozne FCE i inne certyfikaty posiadaja od dawna.

aguSka

Cichy Podglądacz
no chybs prawie akzdy ma juz probna za soba bo byly chyba z miesiac temu jak nie dluzej, angielski 3 arkusz byl trudny, z drugum jakis dalam rade heh :) no ale tez nie za rewelacyjnie 8)

Ewelina19

Cichy Podglądacz
no ja zdaje maturke ale nową zdje angielski chemie i biologie.a próbne wg mnie były dość proste najtrudniesza byłą chemia,a i tak najgorzej wyszedł mi polski :D :D raczej humanistką nie bede.a teraz to studniówka która czeka mnie za 4 dni :) :)

Inżynier

Biegły Uwodziciel
A ja właśnie napisałem mój pierwszy egzamin na studiach (i ostatni w tej sesji :D ) i raczej zaliczyłem. Teraz dwa tygodnioe wolnego, jeśli w piątek będę na liście "zwycięzców". A moja Ukochana i brat od poniedziałku do szkoły. Jednak studia rządzą!

Aru$

Nowicjusz
Ludzie ja mam w poniedziałek dwa egzaminy :/ Mikroekonomie i materiałoznastwo normalnie porażka... ale potem 3 tygodnie wolnegoi nie liczac musu zdania uwalonego kolosa z niemca w trakcie sesji ;)

Pozdro dla studenciaków płci obojga :)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry