• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbo w miejscach nieco publicznych

Mężczyzna

rob_1979

Nowicjusz
Hej, mieliście taki fetysz, że od czsu do czsu łapie Was że spróbować w jakimś nietypowym miejscu? Mniej lub bardziej publicznym. Ja obecnie już mniej, ale ostatnio jak byłem na spacerku do w lesie udał mi się konkret spust. Właściwie wystarczyła minutka.

Nie chcą wysypywać się ze wszystkiego, to napiszę, że miałem wiele różnych akcji. Na przykład w samochodzie jak czekałem pod uczelnią na dziewczynę i mnóstwo zajebistych dupek wypchodziło. Pod kurtką szybko doszedłem.

W aucie też parę razy zdarzyło się na parkingu dawnymi czasy do billboardów z Roxie Węgiel.

I na koniec tej części wspominek - na urlopie w Turcji na balkonie patrząc na leżące przy basenie plażowiczki.

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
Tak, w 2004 roku byłem z kumplem na wakacjach nad zalewem Solińskim i tam kajakiem podpływaliśmy do takiej ustronnej, zalesionej zatoczki gdzie parę razy zrobiliśmy sobie masturbo.
Ale jeśli chodzi o miejsca publiczne to już nigdy później tego nie powtórzyłem.