• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Masturbator z jezyczkiem a rimming

Mężczyzna

kruczyy69

Cichy Podglądacz
Mam sprzęt z języczkiem, tylko taki masażer/masturbator z aliexpres, wibrujący a w środku języczek. Szczerze mówiąc to lipa, chwile przyjemności a potem się nudzi i wracam spowrotem do ręki 🤣
Dobrze że chociaż drogie to nie było 🤭

Mężczyzna

bAnalny

Nowicjusz
Mam sprzęt z języczkiem, tylko taki masażer/masturbator z aliexpres, wibrujący a w środku języczek. Szczerze mówiąc to lipa, chwile przyjemności a potem się nudzi i wracam spowrotem do ręki 🤣
A masz może jaki link do tego albo zdjęcie Twojego ? Bo jak mówisz że nie drogie to może sobie kupię na testy

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Aliexpress i wszystko jasne.
Naprawdę tak dużo ludzi kupuje chińszczyznę erotyczną? Fuj...

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Cześć.
Tak jak w temacie, czy ktoś z Was używał już może takiego masturbatora dla kobiet z języczkiem żeby sobie zrobić substytut lizania tylnej dziurki ?

Jak tak to jakie są Wasze opinie na ten temat ?

A może taki ozorek? Jak kto jest amatorem ozorków w galarecie, to może przypaść do gustu 😝