• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja...

Status
Zamknięty.

dietka

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich ;) Mam problem z masturbacja, a pzynajmniej tak mi sie wydaje:p Mam 20 lat a nigdy tego nie robiłam i jakoś nie ciągnie mnie do tego, może nie umiem:p I chciła bym zapytać czy to jest normalne i czy przez to nie będę miała w przyszłości problemów ze współżyciem tzn, że nie będę mniej doświadczona?:eek: Czytałam gdzieś na forum, że to jest wprowadzenie do współżycia z partnerem i to dużo uczy. Dodam też, że mam za sobą 3 współżycia i nie było to dla mnie aż tak magiczne jak wszyscy piszą czy opowiadają. Czy coś jest ze mną nie tak?:eek:

Katti

Nowicjusz
Masturbacja jest po to, żebyś nauczyła się co i jak Cię podnieca.... skoro współżycie nie było dla Ciebie magiczne, to spróbuj sama.... zobaczysz co lubisz, czego nie... doświadczenie w sexie to jest ciągła nauka, a to że nigdy sama się nie masturbowałaś, to nie jest nic strasznego....powiem więcej, kiedy spotkasz inteligentnego faceta, to razem z nim poznasz co Cię podnieca, co sprawia, że dojdziesz... nie ma reguły, że musisz sama poznawać swoje pragnienia... jesteś jak najbardziej normalna.... z własnego doświadczenia wiem, że najlepszy facet, to taki który razem z Tobą poznaje Twoje ciało, Twoje pragnienia....i taki który ma cierpliwość i przede wszystkim chce to wszystko odkrywać razem z Tobą, a nie na zasadzie szybkiego numerku....

cicha

Cichy Podglądacz
Myślę, że wszystko z Tobą okej. Tak jak niektórzy nie lubią analu, tak inni nie lubią się masturbować. Ja osobiście uwielbiam i polecam każdemu :D

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry