Pełno chętnych akurat jak nie mam czasu Dostępna jestem od 8 do 16ej
To może teraz ?
Pełno chętnych akurat jak nie mam czasu Dostępna jestem od 8 do 16ej
Hej chętnie bym powydawała komuś rozkazy,temat ciekawy
Do wydawania rozkazów? Czy do wykonywania? Czy do jednego i drugiego?Basia napisał:ja chętna
Jednego i drugiegoDo wydawania rozkazów? Czy do wykonywania? Czy do jednego i drugiego?
I m.in. za to Cię lubię.Basia napisał:Jednego i drugiego
nie umiem się stricte trzymać jednej strony
Owszem.Basia napisał:nie na żywo też można utrzymywać kontakt wzrokowy i słuchowy
I m.in. za to Cię lubię.
Chyba sobie założę konto na Snapchacie. A Ty masz tam konto (albo na podobnym portalu)?
Nom. Co w tym dziwnego? Przeczytałem wiele Twoich postów i stwierdziłem, że naprawdę podoba mi się Twoje podejście, poczucie humoru i sposób myślenia.Basia napisał:Ty mnie lubisz ??
Nie wiem, kiedy był "etap snapa", moim zdaniem założyć konto można w dowolnym momencie i w dowolnym wieku. Na pewno są ludzie, którzy konto założyli będąc po trzydziestce na przykład. Podobnie na Facebooku czy innym portalu.Basia napisał:chyba jakoś etap snapa mnie ominął
Nom. Co w tym dziwnego? Przeczytałem wiele Twoich postów i stwierdziłem, że naprawdę podoba mi się Twoje podejście, poczucie humoru i sposób myślenia.
Nie wiem, kiedy był "etap snapa", moim zdaniem założyć konto można w dowolnym momencie i w dowolnym wieku. Na pewno są ludzie, którzy konto założyli będąc po trzydziestce na przykład. Podobnie na Facebooku czy innym portalu.
Basiu, sprawdź PW jak możesz
Mam pewien plan
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Męska masturbacja | Masturbacja | 2 | |
F | Masturbacja bielizną damską | Masturbacja | 0 | |
K | Wspólna masturbacja na kamerkach | Masturbacja | 0 | |
S | Wspolna masturbacja Whatssap tylko kobiety | Ogłoszenia | 0 | |
T | Masturbacja | Masturbacja | 0 |