• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Masturbacja przy kimś

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Ostatnio patrzyłem, jak żona jedną ręką pięści sobie cycki i sutki, a drugą swoją cipkę, jęczała mocno przy tym, a ja stałem i waliłem konia sobie, patrzyliśmy na siebie podnieceni i tak się dotykaliśmy, nawet nagrałem filmiki z tego

• Love
Reactions: tpo
Kobieta

kaami

Podrywacz
Mnie ekscytuje wizja tego, że na jakiejś domówce znikam z partnerem w innym pokoju, ale wszyscy słyszą co się dzieje i ewentualnie dyskretnie podglądają. 😊 Jeżeli chodzi o masturbację, to bardzo by mnie nakręcało jakbym widziała, że partner to robi patrząc mi w oczy, ale w drugą stronę czułabym się trochę onieśmielona. 🙂

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
Nigdy nie mogłem zrozumieć co w tym jest podniecającego dla faceta hetero. Uważam, że jak to kogoś kręci to musi mieć coś z bi. Jeszcze gdyby tam też kobiety było to ok, ale sami faceci to w tym przypadku to gej party.
No i właśnie piszę to jako bi, zresztą z długoletnią praktyką z męską grupową masturbacją.
Oczywiście to nie rozrywka dla każdego ale jeśli mimo to kogoś kręci np. oglądanie takich akcji na filmach to warto spróbować (i to nie na kamerkach bo to zawracanie głowy tylko w realu).
Tak tylko podpowiadam, gdyby ktoś (szczególnie panowie bi i gay) szukał pomysłów na urozmaicenie swojego życia seksualnego.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
No i właśnie piszę to jako bi, zresztą z długoletnią praktyką z męską grupową masturbacją.
Oczywiście to nie rozrywka dla każdego ale jeśli mimo to kogoś kręci np. oglądanie takich akcji na filmach to warto spróbować (i to nie na kamerkach bo to zawracanie głowy tylko w realu).
Tak tylko podpowiadam, gdyby ktoś (szczególnie panowie bi i gay) szukał pomysłów na urozmaicenie swojego życia seksualnego.
A to ok, jako bi to rozumiem jak najbardziej.