Bardzo bym chciał poznać sympatyczną kobietę do takich zabaw z woj. łódzkiego. Mogą być spotkania w autku. Albo rozmowa przez tel. Koniecznie z finezją, smakiem, czułościami ale i fantazjami
Ja mam mega wspomnienia z wakacji z przyjaciółką, na 3 dzień rano już nie wytrzymałem i musiałem to zrobić ona tak słodko spała obok i to jej nogi ufff ale stres był by się nie obudziła
Ja bym bardzo chciał przy żonie. Niestety pomimo tego, że mi powiedziała, że mogę i nie ma nic przeciwko temu to jakoś sam od siebie nie potrafię się przełamać. Gdyby mi szepnęła do ucha że chce zobaczyć jak to robię to z pewnością bym się odblokował.
Ja bym bardzo chciał przy żonie. Niestety pomimo tego, że mi powiedziała, że mogę i nie ma nic przeciwko temu to jakoś sam od siebie nie potrafię się przełamać. Gdyby mi szepnęła do ucha że chce zobaczyć jak to robię to z pewnością bym się odblokował.
Bardzo bym chciał aby ktoś mnie podglądał jak się masturbuję, sama myśl mnie podnieca bardzo. Najlepiej by było jak sobie czasem walę w lesie, Marzę o tym. Chciałbym też podglądać jak ktoś się masturbuje, strasznie mnie to jara.
Bardzo bym chciał aby ktoś mnie podglądał jak się masturbuję, sama myśl mnie podnieca bardzo. Najlepiej by było jak sobie czasem walę w lesie, Marzę o tym. Chciałbym też podglądać jak ktoś się masturbuje, strasznie mnie to jara.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.